Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Vevőszolgálati munkatársaink segítenek döntést hozni és online vásárolni

A JYSK Vevőszolgálata segít önnek otthonról vásárolni

Dátum:

Kategória: Inspiráció

Címkék: vevőszolgálat, vásárlás, online

Ha önnek nincs ideje felkeresni áruházaink egyikét, vagy szimplán csak kényelmesebbnek tartja elintézni a vásárlást otthonról, Vevőszolgálatunk szívesen segít megtalálni a megfelelő termékeket és leadni rendelését.  Munkatársaink készséggel megválaszolják a kiszemelt termékkel kapcsolatos kérdéseit és ellátják tanácsokkal annak használatával vagy kezelésével kapcsolatban.

A nagyszerű vásárlási élmény részeként, kollégáink arra helyezik a legnagyobb hangsúlyt, hogy az ön igényeinek leginkább megfelelő terméket találjuk meg. Vevőszolgálati munkatarásaink azonos képzéseket kapnak, mint áruházaink dolgozói, Mind a Vevőszolgálaton mind az áruházakban dolgozók részt vesznek virtuális és tantermi képzéseken, termék tréningeken egyaránt, ezen felül Vevőszolgálatunk specifikus tréningeken is képzi magát olyan témakörökben, melyek áruiházaink számára nem lennének relevánsak.

Széleskörű tudással vérteztük fel kollégáinkat a csak online elérhető termékekkel kapcsolatban, így szakértő kiszolgálásban részesülhet a JYSK.hu-n történő vásárlása során is.

Csak online kapható termékeinket itt találja

Amikor kapcsolatba lép Vevőszolgálati munkatársainkkal, annak ellenére hogy sem ön sem ők nem tudják a terméket megtapintani vagy élőben kipróbálni, a profizmusuknak és felkészültségüknek hála, részletes és hasznos tanácsokkal tudják ellátni.

Vásárlás otthonról szakértőink segítségével

A legmagasabb színvonalú szolgáltatás érdekében, a vevőszolgálatra újonnan belépő munkatársaink először áruházainkban töltenek 1-2 hetet, itt megismerik folyamatainkat, kiszolgálásunk lépéseit, illetve személyesen is találkoznak termékeinkkel. Ezt követően minden évben 1-2 napra ellátogatnak áruházakba és ott töltik a napjukat, részt vesznek a fizikális értékesítésben és felfrissítik ismereteiket választékunkról. Segítenek áruházban dolgozó kollégáinknak a termékek összeszerelésében, így gyakorlati tudást szerezve segíthetik a telefonon érdeklődőket is.

A vevőszolgálat munkatársai JYSK áruházakban

Azon túl, hogy segítenek önnek megtalálni az igényeinek leginkább megfelelő terméket, összeszerelési tanácsokkal, trükkökkel is szolgálnak ami meggyorsíthatja az összeszerelést vagy akár a termék élettartamát is megnövelheti.
Vevőszolgálatunk elérhető telefonon, e-mailben és chaten is a JYSK.hu-n.