Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Hálószobaablak sötétítő rolóval, világos függönnyel és nehéz függönnyel

Hálószobafüggönyök: fény, árnyék és privát szféra

A megfelelő alvás érdekében fontos, hogy a hálószobád éjszaka sötét, nappal pedig világos legyen. Lehet, hogy szeretsz ágyban olvasni vagy csak lazítani a lusta délutánokon. A többrétegű függönyök segítségével megkaphatod a megfelelő fényviszonyokat és privát szférát, amit csak szeretnél a hálószobában.

Közvetlenül az ablak elé érdemes egy sötétítő rolót vásárolni, amelyet éjszakára leereszthetsz, nappal pedig feltekerhetsz, hogy beengedd a napfényt. 


A következő rétegnek érdemes feltenni egy könnyű függönyt, amely kizárja a tűző napsugarakat, de beengednek valamennyi fényt. húzd össze, ha ki szeretnéd zárni a kíváncsi tekinteteket, de mégis élvezni szeretnéd a természetes fényt.

Bedroom with black out roller blinds half way up and light curtains open

 
Húzd szét a függönyt, ha még több fényt szeretnél beengedni, vagy az ágyból szeretnél kinézni az ablakon.

Bedroom with light curtains halfway open and the light shining in


Utolsó rétegnek egy nehéz sötétítőfüggönyt érdemes felhelyezni, amellyel meghitt, otthonos kis kuckóvá varázsolhatod a hálószobádat. A hálószoba egész légköre megváltozhat a sötétítőfüggöny színétől függően. Az AUSTRA nehéz sötétítőfüggöny például elérhető romantikus rózsaszín bársony változatban vagy komoly bársonyos kékben. Kapható még semleges homokszín, szürke bársony és zöld bársony verzióban is. Mindegyik nyugodt, harmonikus hatást kelt; a választás csak a személyes ízléseden múlik.

 

Tudjon meg többet

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

A beszerző kedvenc lakástextilei

A beszerző kedvenc lakástextilei

Beszerzőnk kedvenc ágyneműi

Beszerzőnk kedvenc ágyneműi