Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Fesztiválozók koncerten

A bennszülött, a hedonista és az ingázó - A fesztiválozók 3 fajtája

Dátum:

Címkék: nyár, fesztivál

Az utóbbi években egyre többféle fesztivál kerül megrendezésre - rock, jazz, nép- és klasszikus zene, és még csak a zenei fesztiváloknál tartunk. Te is szeretsz fesztiválozni? Vagy nem vagy biztos benne, hogy ez neked való? Olvasd el listánkat, és ismerj rá magadra a típusok között. 

A fesztivál bennszülött

A bennszülött a teljes fesztiváli élményt szereti - még azelőtt megérkezik, hogy a fesztivál elkezdődne, és csak akkor megy haza, ha az utolsó koncertnek is vége. Ez a típus azonnal otthon érzi magát és teljes életet él a fesztiválon - új barátokat talál, kialakítja a maga napi rutinját, és számon tartja a programokat, amiken mindenképp részt akar venni.

Szükséges fesztivál kellékek

A bennszülött számára fontos a praktikum és a kikapcsolódás - a fesztiváli kellékei listáján mindenképpen van sátor, tábori asztal, összecsukható székek és felfújható matrac, és jó, ha vannak kiegészítők, mint az égősorok, LED égők, stílusos táskák és izgalmas játékok.

Displaying 0 - 0 of 0

A hedonista

Ez a típus kiélvezi minden előnyét anak, hogy annyira közel lakik a helyszínhez, hogy akár az erkélyéről vagy a kertjéből is élvezheti a zenét. Ez a típus a kényelmet helyezi mindenek fölé: akkor a legboldogabb, ha otthon vacsorázhat és nem kell több száz idegen társaságában lennie vagy borsos árakat fizetnie a jegyért.

Szükséges fesztivál kellékek

A hedonista "fesztiválozónak" nem kell egy csomó ruhát és felszerelést összecsomagolnia. Esik az eső? Csak behúzódik a házba. Elviselhetetlenül tűz a nap? Bebújik egy napernyő alá. Felmelegedett az ital? A hűtőben várja egy másik. Az otthona nyugodt kényelmében hallgathatja a zenét, pihenhet egy függőágyban a kertben, vagy áthívhatja a barátokat egy élőzenés kerti partira. Ha te is ilyen vagy, érdemes védelmet és árnyékot nyújtani a vendégeknek egy kerti pavilonnal, és hangulatos lámpásokat gyújtani a kertben.

Az ingázó

Ez a fesztiválozó valahol az előző két típus között helyezkedik el. Nem igazán élvezi a sátorozást vagy a földön alvást, vagy talán esténként haza szeretne menni a gyerekekhez. Ez a típus szereti a kényelmet, de nem akar kimaradni a fesztivál élményéből. Az ingázás a tökéletes kompromisszum.

Szükséges fesztivál kellékek

Ez a típus valószínűleg nem hord magával semmit, csak megveszi, amire a fesztiválon szüksége lesz. Ugyanakkor, van néhány dolog, ami neki is jól jöhet.

Displaying 0 - 0 of 0

Felismerted magadat vagy valaki mást? Kihagytunk valamit, ami szerinted fontos? Mondd el nekünk egy hozzászólásban.

Jó fesztiválozást!