Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
A VANDSTED kollekció

Reflektorfényben a VANDSTED kollekció

A bambusz rendkívül trendi bútoralapanyag, jogosan: olcsó, egzotikus hatású és jól illik a skandináv stílushoz, amelyet úgy szeretünk itt a JYSK-nél.

A négy csillagra értékelt VANDSTED kollekcióval egy kis északi hangulatot csempészhetsz minden helyiségbe az otthonodban. A kollekcióhoz különböző termékek tartoznak: egy praktikus pad, egy keskeny konzolasztalka, egy dekoratív létra, egy összecsukható ruhaállvány, egy hasznos polcelem, és valami egészen új: egy elegáns éjjeliszekrény.

A bútorsorozat legfontosabb alapanyaga a bambusz. A sorozat minden darabja 4 csillagos vagy nagyobb értékelést kapott vevőinktől a JYSK.hu oldalon. Itt összegyűjtöttünk néhány hozzászólást az oldalról.

“Praktikus és gyönyörű” 

A VANDSTED kollekció keskeny konzolasztala ideális a folyosóra vagy kis szobákba, ahol fontos a helytakarékosság. Az alsó polcon tárolhatsz magazinokat vagy egy kosárban sapkákat, kesztyűket vagy bármi mást. Egy elégedett vevőnk szerint:

“Praktikus és gyönyörű. Tökéletes dekoratív és funkcionális bútor.”


“Ez a pad éppen olyan, amilyennek reméltem”

A VANDSTED pad ülése kényelmes, a huzat strapabíró, és az alsó polcon tarthatsz egy plédet vagy más fontos tárgyakat. Egy vevőnk ezt írta a weboldalunkon:

“Nagyon boldog vagyok. Ez a pad éppen olyan, amilyennek reméltem.”

 

“Könnyen összeszerelhető”

A VANDSTED sorozatnál szem előtt tartottuk, hogy minden elem szép és praktikus is legyen. A ruhaállvány jó példa: ha nincs rá szükséged, összecsukva akár az ajtó mögött is tarthatod. a JYSK.hu-n egy boldog vásárló ezt írta:

“A ruhaállvány szép, jól néz ki és könnyen összeszerelhető. Nagyon ajánlom (jobb, mint a fémből készült akasztók). Az internetes vásárlással és házhozszállítással sem volt probléma.”


“Csodás dizájn és minőség”

Ez a polcelem elegáns és könnyű, úgyhogy egyszerűen mozgatható az igényeid szerint. A három polcra tehetsz könyveket, praktikus dobozokat vagy csinos mütyürkéket. a JYSK.hu-n egy vevő ezt a hozzászólást hagyta: "Csodás dizájn és minőség."


“Nagyon elégedett vagyok” 

Támaszd a falnak, vagy rögzítsd oda. A VANDSTED díszlétrán tárolhatsz ruhákat, szobanövényeket függőkaspóban vagy bármi mást, ami jó, ha szem előtt van és elérhető. Egy JYSK.hu kommentelő szerint:

“Könnyű összerakni és jól néz ki a szobában. Mi a hálószobába tettük és ruhákat meg plédeket tartunk rajta. Nagyon elégedett vagyok.”


A VANDSTED éjjeliszekrény új elem a sorozatban (a JYSK.hu weboldalon július 26-ától, az üzletekben pedig augusztus 9-étől elérhető), így még nem kaptunk róla visszajelzést, de biztosak vagyunk benne, hogy a társaihoz hasonló fogadtatásban részesül majd.

 

Az értékelések átlaga és a hozzászólások az alábbi országokból származnak: Dánia, Svédország, Norvégia, Finnország, Csehország, Magyarország, Szlovákia, Hollandia, Szlovénia, az Egyesült Királyság, Horvátország, Bosznia-Hercegovina, Szerbia, Ukrajna, Románia, Bulgária, Görögország, Belgium és Írország.

Az éjjeliszekrény új termék, amely 2019 júliusában csatlakozik a kollekcióhoz, így nem számít bele az értékelések átlagába.

Neked is megvan a VANDSTED sorozat egy vagy több eleme? Mondd el egy hozzászólásban, mit gondolsz róla!
 

 

Tudjon meg többet

Reflektorfényben a LIMFJORDEN sorozat

Reflektorfényben a LIMFJORDEN sorozat

Tippek a hálószobád rendben tartásához

Tippek a hálószobád rendben tartásához

Hogyan adj ki egy szobát vagy a lakásodat

Hogyan adj ki egy szobát vagy a lakásodat

Új Nordic Mood kollekció: színes és derűs

Új Nordic Mood kollekció: színes és derűs