Divatos és jó minőségű konyharuhák

Konyharuhák optimális nedvszívó képességgel

Ha úgy érzi, hogy jelenlegi konyharuhái nem szívják fel megfelelően a vizet, ráadásul lassan száradnak, van megoldás. Amennyiben új konyharuhákat vásárol, a használat előtt érdemes azokat 24 órán keresztül áztatni. Ez megvastagítja a pamutszálakat és javítja a nedvszívó képességet, viszont a felesleges festék is eltűnik az anyagból. Amennyiben azonban ad egy kevés ecetet a vízhez, az megköti a színt az anyagban, és nem fakul ki új konyharuhája. Az áztatás után mossa kis konyharuháit 60 fokon, a címkén szereplő mosási és szárítási útmutatót követve.

A konyharuhák, törlőruhák és törölközők mosásakor kerülje az öblítő használatát. Öblítő használatakor membrán képződik a pamuton, amely rontja annak nedvszívó és szárító képességét.