Viaszosvásznak minden alkalomra

A viaszosvászon terítők ideálisak arra, hogy megvédjék az étkezőasztalt a kosztól és a karcolásoktól. A viaszosvászon strapabíró PVC-ből készül, hátoldala pedig csúszásgátlóként viselkedik, így stabilan az asztalon marad a felhelyezés után. Amennyiben foltosodik, a viaszosvászon könnyen megtisztítható. A JYSK választékában különböző színű, mintájú és méretű viaszosvásznakat talál. Amennyiben meg szeretné védeni asztalát, de terítő alá rejteni nem, egy átlátszó viaszosvászon lehet az ideális választás. Tekintse meg kínálatunkat áruházainkban és online.

11 termékek
  11 termékek

  A viaszosvászon előnyei

  • védi az étkezőasztalt
  • könnyen és gyorsan tisztítható
  • nehezen kopik
  • csúszásgátlós
  • olcsó befektetés
  • praktikus alátétként is

  Ápolás és karbantartás

  Bár a viaszosvászon rendkívül strapabíró és könnyen tisztítható, vannak olyan foltok, amelyeket nehezebb eltávolítani, mint például a festék, körömlakk vagy tollnyomok. Ennek bekövetkezése esetén érdemes tudnia, hogy a kínálatunk viaszosvászon terítőinek többsége mosógépben mosható 30-40 fokon, azonban szárítógépben nem szárítható. Tisztítás előtt viszont feltétlenül javasoljuk, hogy olvassa el a termék specifikációit. 

  Viaszosvásznak káros anyagok nélkül

  A káros vegyi anyagok problémás hatással vannak az egészségre és a környezetre. Ezért a JYSK-nél magas és szigorú követelményeket támasztunk beszállítóinkkal szemben. A JYSK nem engedi meg az úgynevezett SVHC-anyagok (Substances of Very High Concern) használatát termékeinkben - vagyis olyan anyagokét, amelyek problémásak lehetnek az egészségre és a környezetre. 

  A JYSK legtöbb textil terméke OEKO-TEX minősítéssel rendelkezik, amely a világ vezető egészségügyi és környezetvédelmi tanúsítványa textíliák számára. Ez a minősítés garantálja, hogy a termék nem tartalmaz olyan anyagokat, amelyekről ismert, hogy ártalmasak az egészségre. Az “OEKO-TEX Standard 100” jelzés azt jelenti, hogy a teljes terméken elvégezték a káros vegyi anyagok vizsgálatát, beleértve a nem textilből készült akotórészeket, például a cipzárat is. Az OKEO-TEX Standard 100 címke minden viaszosvásznunkon megtalálható, így azok élelmiszerrel való érintkezésre engedélyezettek.