Asztalterítő, tányéralátét és viaszos vászon terítő

Egy szépen megterített asztal sokat tesz hozzá egy családi ebédhez vagy romantikus vacsorához. A JYSK kínálatában megtalálható sokféle színű és méretű asztalterítő, viaszos vászon terítő, tányéralátét és asztali futó segítségével bármilyen alkalomra létrehozhatja a saját ízléséhez illő tökéletes terítéket. A hagyományos vászon asztalterítő és abrosz elsősorban dekorációs célt szolgál, az egyedi méretre szabható viaszos vászon terítő ezen felül pedig a takarítást is nagyban megkönnyíti. Egyes textil asztalterítőink is rendelkeznek folttaszító tulajdonságokkal. Amennyiben félti a fa vagy üveg asztallapot, használjon terítőt, a terítő megkímélésére pedig könnyedén tisztítható bevonatos tányéralátétet. Ha igazán elegáns vacsorát tervez, tovább gazdagíthatja a terítéket egy élénk vagy semleges színű asztali futó, illetve poháralátétek hozzáadásával is. Válogasson a JYSK széles terítő és tányéralátét kínálatából, és dekorálja étkezőasztalát az alkalomhoz illően.

68 termékek
  68 termékek

  Különféle textíliák és rétegek a tökéletes asztalterítékhez

  Egy átlagos hétköznapon valószínűleg sem ideje sem szüksége nincs arra, hogy abrosszal is megterítse az asztalt. A mindennapok során jó szolgálatot tehet egy viaszos vászon asztalterítő, amely strapabíró, és könnyedén tisztán tartható. Ha azonban egy különleges alkalomra szeretné ízlésesen és elegánsan megteríteni az asztalt, akkor az alábbi termékeket érdemes beszereznie:

  • Asztalterítő
   A teríték textíliából készült alapja, amely egységesíti az összképet, és eltakarja az asztallap esetleges színbeli egyenetlenségeit. Az asztalterítő készülhet pamutból, poliészterből és ezek keverékéből is, és egyes modellek rendelkeznek folttaszító tulajdonságokkal, amelynek köszönhetően nem szívják be azonnal a nedvességet.
  • Asztali futó
   Dekoratív kiegészítő az abrosz tetejére, amit akár hosszában, akár keresztben el lehet helyezni az asztalon. A dekorációs funkción felül az asztali futó szépen szétválasztja az asztal két oldalát, és jó alapot biztosít a tálalótálak stílusos elhelyezésére.
  • Tányéralátét
   Szögletes, kerek, ovális vagy egyedi alakú alátét, aminek a mérete pont úgy lett tervezve, hogy a tányér és az evőeszközök kényelmesen elférjenek rajta. Általában műanyagból vagy vászonból készül, de a JYSK kínálatában található juta és papír fonál tányéralátét is. A dekorációs funkcióján felül a tányéralátét megvédheti az asztalterítőt a tányérból esetleg kilöttyenő levestől és szószoktól, illetve megkönnyíti az asztal szimmetrikus és rendezett megterítését.
  • Poháralátét
   Stílusos és praktikus kiegészítő, ami megvédi a terítőt vagy az asztallapot az italos poharak után maradt foltoktól.