Praktikus felfújható matrac | Gumimatrac

A felfújható matrac értéke számos helyzetben felbecsülhetetlen. Ha kempingezni vagy zenei fesztiválra készül, a felfújható gumimatrac elsőrangú megoldásnak bizonyulhat. De strandra napozni, nyaralóba és vendégszobába is praktikus ahol kényelmes vendégágyként is használható. A felfújható ágy könnyen mozgatható és helytakarékosan tárolható. A JYSK kínálatában különféle matrac modelleket és minőségeket talál. Van egyszemélyes, széles és kétszemélyes méretünk; egyes felfújható matrac modellek beépített elektromos pumpával is rendelkeznek. A beépített pumpa nélküli darabokhoz természetesen megfelelő pumpát is kínálunk. A JYSK kínálatában számos modell szerepel, köztük lábpumpák, kézi és akkumulátoros elektromos pumpák. A derékalj ideális útitárs a hosszú kerékpár- vagy hátizsákos túrákon, mivel könnyű, és nem foglal sok helyet. Hagyományos ultrakönnyű modellt és kényelmesebb önfelfújó modellt is kínálunk. Ha aktív nyarat tervez, vagy csupán edzeni szeretne a nappali padlóján, nem kell a JYSK-nél messzebbre mennie az új edzőszőnyegért.Tekintse meg kínálatunkat az áruházainkban vagy a webáruházunkban!

  Felfújható matracok - Derékaljak

  Önfelfújó derékalj NANDAL MA7,5cm szürke
  13500 Ft/db
  17500 /db
  Megtakarítás 22%
  A készlet erejéig
  Csak az áruházban

  Felfújható matrac - a praktikus megoldás

  A felfújható matrac sok helyzetben nélkülözhetetlen: kempingezéshez, fesztiválra vagy vendégágynak. Gyors megoldás, ha hirtelen extra ágyra van szüksége és használat után könnyen elcsomagolható, így nem foglal feleslegesen nagy helyet otthonában amikor nincs rá szükség.

  Ha kerékpáros túrára vagy egy hosszabb, akár több napos hátizsákos túrára készül, akkor szintén jól jöhet egy felfújható matrac. De már egy önfelfújó derékaljjal is sokkal komfortosabbá teheti pihenését.