Praktikus felfújható matrac | Gumimatrac

A felfújható matrac számos helyzetben elengedhetetlen. Ha kempingezni, esetleg fesztiválozni tervez, egy felfújható matrac kényelmes és praktikus megoldást jelenthet. Ha pedig épp a strandra indul, esetleg a nyaralóban vagy vendégszobában lenne rá szükség, a felfújható matrac lehet az ideális választás. A felfújható matrac könnyen mozgatható és helytakarékosan tárolható, és vendégágyként is tökéletes. A JYSK kínálatában különféle kialakítású és méretű, magas minőségű matracokat talál. Matracaink elérhetőek egy- és kétszemélyes méretben is, és egyes modelleink beépített pumpával is rendelkeznek. A beépített pumpa nélküli modellekhez külön megvásárolható pumpákat kínálunk. A JYSK kínálatában számos kialakítású szerepel, mint például kézi-, láb- és elektromos pumpák. Önfelfújos és habszivacs derékaljakat is ajánlunk, amelyek ideálisak hosszabb túrákhoz és sátrazáshoz, ugyanis könnyű súlyuk mellett kevés helyet is foglalnak. Amennyiben pedig egy új, ultrakönnyű edzőszőnyegre lenne szüksége otthonába, tekintse meg választékunkat, ahol könnyen talál az igényeinek megfelelőt.

21 termékek
    21 termékek

    Felfújható matrac - a praktikus megoldás

    A felfújható matrac számos helyzetben ideális és praktikus megoldás: legyen szó kempingezésről, fesztiválról, strandolásról, vagy esetleg vendégek fogadásáról. Használata után könnyen elcsomagolható és tárolható, így nem foglal sok helyet otthonában, amikor éppen nincsen rá szükség.

    A felfújható matracok kiegészítői

    A JYSK felfújható matracainak széles választéka mellé különböző kiegészítőket is ajánlunk. A matracok tartós PVC-ből készülnek, felső rétegük pedig velúr, amely puha tapintást és kényelmet biztosít a pihentető éjszakai alváshoz. Matracaink többféle méretben is elérhetőek, és némely modell beépített párnával vagy épp pumpával rendelkezik. Az ezt nélkülöző modellekhez természetesen külön is vásárolhat felfújható párnát, többféle színben, és kézi-, láb- és elektromos pumpát. Egyes felfújható matracokhoz javító tapasz és tárolótáska is tartozik.