Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üresJYSK termékminőség és -biztonság
A JYSK alapvető fontosságúnak tartja, hogy termékeink eleget tegyenek normáinknak, ezért nagy körültekintéssel választjuk ki a beszállítókat. Beszerezőink időről időre személyesen ellátogatnak a gyárakba, hogy ellenőrizzék a termékek minőségét. A raktárainkba érkező termékeket a JYSK minőség-ellenőrző munkatársai újból ellenőrzik, és csak ezt követően kerülnek az áruházakba.
Ezenfelül külső tesztpartnerekkel együttműködve tartóssági és biztonságossági vizsgálatokat is végzünk. Vizsgáljuk például a stabilitást és a nem biztonságos anyagok jelenlétét.
A fenti videó bemutatja a JYSK minőség születését.
 
JYSK termékértékelések
A JYSK több mint 200 000 termékértékelést kapott a vásárlóktól – átlagban 4,3 csillagot az 5-ből. Ez a nagy büszkeségre okot adó eredmény szorosan összefügg a minőség iránti elkötelezettségünkkel.
Örömmel fogadjuk vásárlóink visszajelzését, és szeretnénk lehetővé tenni számukra, hogy mielőtt egy terméket megvásárolnak, megtudhassák, mit gondolnak róla más vásárlók. Az online értékelés megteremti ezt a lehetőséget.
 
A pontszám számítása
A pontszám a webhelyeinken tett több mint 200 000 vásárlói termékértékelés átlaga. A termékértékelések a JYSK Nordic országainak vásárlóitól származnak.
 
Miért a saját rendszerünket használjuk?
Az online termékértékelésnek sokféle módja van, de ezek országonként lényegesen eltérnek. A JYSK számos országban működő nemzetközi cég. A termékeinkkel kapcsolatos fogyasztói tapasztalatokat a határokon át kell összehasonlítanunk. Ezért hoztunk létre saját rendszert, amelyben a vásárlók értékelhetik termékeinket.