Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Haugesund - rental properties for all

Berendezés céllal

A bérleményeket berendezni egy kicsit trükkös kihívás lehet. A bútoroknak modernnek és korszerűnek kell lenniük, hogy ne riasszák el a potenciális ügyfeleket, de ugyanakkor elég otthonosnak is kell lenniük ahhoz, hogy az ügyfelek ne érezzék úgy, hogy inkább egy katalógusba, mintsem egy otthonba lépnek be. 

A Haugesund Boligutleie számára a megoldás egyszerű volt: Kapcsolatfelvétel a JYSK B2B-vel. 

Skandináv stílusú termékeink nagy választékával különböző stílusokat kínálunk, amelyek megőrzik az egységes érzést, ami lehetővé teszi a termékcsaládok közötti szabad választást anélkül, hogy a tér kohéziója sérülne. 

A dekoráció teszi a különbséget

Amikor egy olyan vállalat, mint a Haugesund, megkeres minket, nagyon is tisztában vagyunk azzal, hogy milyen típusú ügyfeleket szolgálnak ki. Mivel a Haugesund magán- és üzleti ügyfeleknek egyaránt bérbe adja lakásait, fontos, hogy ne csak a bútorok, hanem a dekoráció is maximális kényelmet biztosítson az ügyfelek számára. 

Egy teljesen berendezett bérlemény létrehozása kihívásokkal jár, az egyik ilyen az, hogyan lehet biztosítani, hogy az ügyfél ne érezze úgy, mintha csupán egy személytelen szállodai szobában tartózkodna. Ennek a problémának az ellensúlyozására a JYSK és a Haugesund együtt dolgozik azon, hogy dekorációkat és kisebb tárgyakat is találjanak, amelyek lehetővé teszik a hangulatos légkört. 

A rugalmasság megkönnyíti a folyamatot

A JYSK számára fontos, hogy ügyfeleink úgy érezzék, hogy mindent megteszünk az igényeik kielégítése érdekében. Ennek részeként rugalmas szállítást, széles termékválasztékot és megfizethető árakat kínálunk. 

Camilla Grinde, aki a Haugesund Boligutleie vagyonkezelője, a következőket mondta a JYSK-kel való együttműködésről: 

"Jó szolgáltatás, egyszerű és rugalmas, új termékekkel és jó szállítási határidőkkel." 


B2B manager JHU

Szeretnénk segíteni abban, hogy a JYSK B2B-vel kapcsolatos élménye a lehető legnagyszerűbb és legzökkenőmentesebb legyen. Ezért, ha bármilyen kérdése, aggálya van, vagy csak beszélgetni szeretne a következő projektjéről, itt vagyunk, hogy segítsünk!

Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk az alábbi csatornák egyikén keresztül. Várjuk jelentkezését!

Tel: +36 1 850 7997

E-mail: b2b-hu@JYSK.com

Lépjen velünk kapcsolatba