Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Otthoni kiegészítők és dekorációs elemek bézs és természetes színekben, művirágokkal és -növényekkel

Új Nordic Mood kollekció: a hangulatos és meghitt otthonért

A JYSK új termékkollekciója természetes formák, kellemes tapintású anyagok és lágy, visszafogott színek segítségével teremt melegséget és meghitt hangulatot az otthonodban. A múlt klasszikus dekorációját idéző dombornyomott bézs színű vázától kezdve egészen az FSC® tanúsítvánnyal rendelkező (FSC®N001715) mangófából készült mécsestartókig, a kollekció egyes kiegészítői ötvözik az időtlen és rusztikus elemeket annak érdekében, hogy melegséget és nyugalmat csempésszenek az otthonodba a finom és gyönyörű részletek segítségével.

Az INGBERT váza gyönyörű világos bézs árnyalata és sötétszürke pöttyözése időtlen megjelenést kölcsönöz a darabnak. A dekoratív LAUST művirág csokor bézs, rózsaszín és menta színeinek lágy tónusai tökéletesen illenek az INGBERT vázához, melynek köszönhetően a kettő együtt otthonosságot és nyugalmat áraszt magából.

A JOHAN fából készült teamécsesek melegséget sugároznak, és a fa dekorációs elemek használatának ismerős és otthonos érzésének köszönhetően pedig meghittséget varázsolnak bármely helyiségbe. A mécsestartó ideális a teamécsesekhez, ráadásul a magasba emelve előtérbe is helyezi azokat - az otthonod hangulatát is új szintre emelve. Minden JOHAN mécsestartó egyedi a mangófa anyagának köszönhetően.

Az INGBERT váza és a JOHAN mécsestartó tökéletes párost alkot, ha egy kis kényelmet és melegséget szeretnél csempészni az otthonodba.

Az utóbbi időben egyre népszerűbb trend alapján a lakberendezésbe minél több vertikális elemet is beépíthetünk - más szóval otthonunk dísztárgyait és kiegészítőit megemeljük a padlóról, új magasságokba helyezve azokat. A SIGMUND talapzat pedig tökéletes erre a célra - stílusos, mégis minimalista megjelenésével ideális emelvényként szolgál, amelyre ráhelyezheted vázáidat és kaspóidat, gyönyörű, bordázott felületének és világos bézs színének köszönhetően pedig nyugalmat és összhangot teremt otthonodban.

A RAYMOND kaspó tökéletes párost alkot a SIGMUND-dal, mivel a talapzat a kaspó természetes folytatásaként jelenik meg. Az ASGAR műnövény pedig karbantartást nem igénylő dekoráció, mellyel könnyen színt csempészhetsz a kompozícióba.

A SOFUS váza egy klasszikus példája annak, hogyan adnak hozzá a természetes formák gyönyörű, apró, mégis fontos részleteket otthonod enteriőrjéhez. Ez a váza különösen akkor vonzza a tekintetet, ha olyan természetes anyagok mellé kerül elhelyezésre, mint például a FRITLEV tároló doboz. A RALF szárított művirágok pedig tökéletes kiegészítői a SOFUS vázának, és segítségükkel szemet gyönyörködtető, lágy árnyalatú asztaldíszt hozhatsz létre.

A BERGMYNTE díszpárna folytatja a nyugalmat árasztó, enyhe színű otthoni kiegészítők trendjét. Ez a gyönyörű párna bézs színű, és különböző árnyalatú, dekoratív csíkokkal van díszítve. Kézműves megjelenésével ez a darab nem csak puha de stílusos is otthonod bármelyik részén.

A BONDEROSE polár pléd enyhe bézs árnyalata és puha bojtjai igazán karakteressé teszik. A BONDEROSE ideális választás, ha szeretnénk kényelmesen bekuckózni egy fotelbe vagy kávézó székbe. A TRISTAN műnövény pedig egy igazán szemet gyönyörködtető darab, és zöld színével könnyen feldobhatod a teret. Kombináld a SIVERT kaspóval, ugyanis a kettő párosával egyszerűen becsempészheted a természetet az otthonodba.

Az új Nordic Mood kollekció egyes termékei már is elérhetőek a JYSK áruházakban és a JYSK.hu-n.

Tudjon meg többet

Nyugalmat árasztó, elegáns skandináv dekoráció

Nyugalmat árasztó, elegáns skandináv dekoráció

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

A beszerző kedvenc lakástextilei

A beszerző kedvenc lakástextilei