Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Bel-és kültéri fényforrások

Teremts varázslatos hangulatot téli izzósorokkal

A kültéri égősorok nemcsak a nyári partikra valók. Képzeld el, milyen érzés lehet megérkezni egy téli bulira, ahol a kertben, a teraszon, a bejárat körül és az ablakokban apró, pislákoló fénypöttyök üdvözölnek. A hosszú, hideg éjszakák idején a világítás egészen mágikus hatásokat képes kelteni a sötétben. Akár már a karácsonyra készülsz, akár csak egy kis melegséget szeretnél hozni az éjszakába, a JYSK minőségi izzósorai segíthetnek.


A kültéri fényeket sokszor a karácsonnyal hozzuk összefüggésbe, de valójában egész évben szép díszeivé válhatnak a kertnek, főleg amint az esték elkezdenek sötétülni. Sokan érzik úgy, hogy a sötét téli hónapokban a külvilággal együtt a hangulatuk is szürkébb lesz - ilyenkor a megfelelő világítás segíthet megőrizni az életörömöt és optimizmust és szembeszállni a téli spleennel. A lámpások, izzósorok és égő gyertyák elragadó, rejtélyes légkört teremtenek a házban és a ház körül.


Tarts egy igazán különleges téli kerti partit

Hívd meg a barátaidat egy rendkívüli élményre; szólj minden vendégnek, hogy öltözzenek fel jó melegen, és készítsd elő az otthonod belső és külső tereit a társaság érkezésére.

Készíts elő meleg plédeket és bundákat, gyújts kint tábortüzet és készíts forró italokat. Ne felejtsd el kivilágítani az asztalokat lámpások és izzósorok segítségével..

Ha bent gyertyafényes kuckó, kint pedig meleg tábortűz és pislákoló kis fénypontok várják a vendégeket, elkészültél: már csak meg kell érkezniük.


A mennyezeti lámpa helyett inkább gyertyákat és kisebb lámpákat használj a sarkokban. Egy izzósor egy vázában vagy lámpásban egyszerű, de hatásos dekorációs elem lehet.

 

Élvezd ki a "könnyű" megoldások, például az eleve világító díszfák előnyeit. az EILAT díszfa például egyszerű és csinos dísze bármelyik kertnek.

A világító fák között sokféle van: van, amelyik szinte teljesen élethű, és van, amelyik a fa körvonalait mintázza, de így is szép fényt áraszt. 


 

 

Tudjon meg többet

Nyugalmat árasztó, elegáns skandináv dekoráció

Nyugalmat árasztó, elegáns skandináv dekoráció

Útmutató: Az ideális napernyő kiválasztása

Útmutató: Az ideális napernyő kiválasztása

Az ideális kerti ülőgarnitúra kiválasztása

Az ideális kerti ülőgarnitúra kiválasztása

Útmutató: A megfelelő kerti tároló láda kiválasztása

Útmutató: A megfelelő kerti tároló láda kiválasztása