Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
A VIRUM kollekció

Reflektorfényben: a VIRUM kollekció

Az időtlen és egyszerű VIRUM az egyik legnépszerűbb bútorkollekciónk. Az elegáns skandináv bútor szinte bármilyen otthonba illik, így nem csoda, hogy a JYSK vásárlóinak kedvencévé vált.

A 4 csillagos értékelésű VIRUM kollekcióval egy kis északi hatást kölcsönözhetsz bármelyik szobának. A kollekcióhoz tartozik egy keskeny konzolasztal, egy ruhaakasztó álvány, egy cipőspolc, egy hasznos tálaló és egy kávézóasztal beépített tárolórésszel.

A kollekció termékei fekete porbevonatú fémből készültek. Nagyon büszkék vagyunk, hogy ezek a termékek mind ilyen magas értékelést értek el. Olvasd el, mit mondtak a vásárlóink a JYSK weboldalán!

“Légies fémszerkezet”

A VIRUM kollekcióhoz tartozó ruhaállvány tökéletes darab bármelyik hálószobába. Az egyszerű, minimalisztikus dizájnnak és a könnyű, helytakarékos szerkezetnek köszönhetően tökéletesen illik bármilyen otthonba. Ahogyan az egyik vevőnk megfogalmazta a JYSK.hu-n:

"Légies fémszerkezet, nem bír el nagyon sok terhet, de jól megfelel a célnak."


“Nagyon jó cipőspolc”

A VIRUM kollekció cipőspolca különösen sokoldalú: az egyik polcon tárolhatsz cipőket, a másik pedig ideális tér egy kis otthonos dekorációnak. A JYSK.hu-n egy vevőnk ötleteket is ad:

"Nagyon jó cipőspolc, én az enyémet gyertyákkal és képkeretekkel dobtam fel."

A VIRUM cipőspolcok szinte akárhogyan használhatod - a lehetőségeknek nincs határa.


“Nagyon elégedett vagyok: könnyű összerakni, stabil és csinos”

A VIRUM kávézóasztal modern és praktikus. A polcon tárolhatsz magazinokat, könyveket, amiket jó lapozgatni a nappaliban, a nagy asztallapon pedig jól elfér néhány növény vagy dekoratív kerámia. Egy vásárlónk ezt írta:

"Nagyon elégedett vagyok: könnyű összerakni, stabil és csinos."


“Csodás formatervezésű konzolasztal”

A VIRUM konzolasztal nagyon könnyű, ezért egyszerű mozgatni az egyik szobából a másikba, ha átrendezet a lakást. Keskeny méretei miatt ideális kisebb szobákba vagy folyosókra, ahol fontos a helytakarékosság. A két polcon tarthatsz dobozokat, kalapokat, sálakat vagy egy kisebb tálkát a kulcsaidnak - tökéletes folyosóbútor.

Egy vásárlónk ezt mondta róla:

"Csodás formatervezésű konzolasztal. Nagyon jó vétel, a többi bútoráruház konzolasztalaihoz képest is.


“Könnyű összeszerelni és jól mutat!” 

A VIRUM tálaló tökéletesen alkalmas apróbb tárgyak tárolására, amelyeket nem szeretnél szem előtt tartani. A praktikus ajtók miatt ez a darab könnyű tárolási lehetőséget kínál a nappaliban, anélkül, hogy rendetlen látványt nyújtana. Egy vevőnk szavaival, "könnyű összeszerelni és jól is mutat".


“Egy szép szekrény, nagyon jó áron” 

A magas, kétajtós VIRUM szekrény is tökéletes tárolási megoldás lehet bármely otthonba. Egy szekrény az ebédlőben vagy a nappaliban segít rendben tartani a lakást. Újságok, rajzok, fontos papírok, evőeszközök vagy porcelán készletek számára ideális, és nyugodt, tiszta külsőt kölcsönöz a helyiségnek.

Ahogyan egy vásárlónk elmondja:

"A VIRUM szekrény erőteljes és belülről kellőképpen tágas. Könnyű összeszerelni és jó minőségű. Röviden, egy szép szekrény, nagyon jó áron."


(A visszajelzések a JYSK NORDIC országokból származnak, ezek: Dánia, Svédország, Norvégia, Finnország, Lengyelország, a Cseh Köztársaság, Magyarország, Hollandia, Szlovénia, az Egyesült Királyság, Horvátország, Bosznia-Hercegovina, Szerbia, Ukrajna, Románia, Bulgária, Görögország, Belgium és Írország.)

Neked is van otthon egy vagy öbb a VIRUM termékek közül? Mondd el egy hozzászólásban, hogy te mit gondolsz.

Tudjon meg többet

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

A beszerző kedvenc lakástextilei

A beszerző kedvenc lakástextilei

Nordic Mood: Teremts meghitt hangulatot az étkezőasztal körül

Nordic Mood: Teremts meghitt hangulatot az étkezőasztal körül