Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres

Inspirációs Hét | Akár 50% kedvezmény!

Reflektorfényben: a TRAPPEDAL kollekció

Reflektorfényben: a TRAPPEDAL kollekció

A TRAPPEDAL a JYSK egyik legnépszerűbb bútorkollekciója. Ha szereted az egyenes vonalakat és a letisztult, egyszerű-de-nagyszerű formákat, akkor ez a bútor sorozat tetszeni fog neked. Szép, könnyed, elegáns és egyszerű. A vevőink is imádják!*

 

TRAPPEDAL polc 5 polccal

Íróasztal, szék és polcok


 

A mindössze 105 cm magas 5 polcos TRAPPEDAL polcegység dekorfurnérból és porfestett fémből ideális egy könnyed, elegáns dolgozószobába. Az egység 70 cm széles és tökéletes mind csinos mütyürök kiállítására, mind tárolásra. A vásárlói értékelései a JYSK.hu oldalon átlagosan 4.5 csillagosak, és egy vevő ezt írta róla a JYSK.fi felületén: 

"A DÁN DIZÁJN A LEGJOBB FORMÁJÁBAN - SZINTE MÁR BAUHAUS" (egy 5 csillagos értékelés mellett).

TRAPPEDAL polc 7 polccal

Polcok különféle tároló megoldásokkal, kosarakkal és dobozokkal

 

Ez a polcegység 178 cm-es magasságával igen nagy. Inkább hagyományos könyvespolc, mint az előző modell, tökéletes könyvek tárolására, és még egy olvasólámpának is jut hely rajta. Ez a polcegység a JYSK weboldalán 4.7 csillagos értékeléssel büszkélkedhet. A JYSK.bg-n egy vásárló ezt írta róla: 

"Szép, modern és könnyű összeszerelni" - 5 csillag kíséretében.

TRAPPEDAL íróasztal

Íróasztal tároló polcokkal és székkel

 

A TRAPPEDAL íróasztal viszonylag kicsi, így elfér kisebb helyen is. Jut rajta hely egy számítógépnek, egy asztali lámpának és egy kis levélnehezéknek vagy más asztaldísznek - és mi másra is lenne szükség? A fiókot jobb- vagy baloldalt is elhelyezheted, ahogyan a számodra kényelmes. A JYSK.nl oldalon egy vásárlónk egy 5 csillagos értékelés mellett ezt mondja:

"Ez egy nagyon jó asztal a laptopomnak, és jól mutat a nappalimban..."

Megérkeztek: még több TRAPPEDAL termék

Polc, komód, éjjeliszekrény, dohányzóasztal és TV-asztal stílusos tölgy színben

 

2020 őszére a TRAPPEDAL kollekció a dolgozószoba mellett a ház többi helyiségét is meghódította. Büszkén mutatunk be egy új tálalót, egy TV-asztalt, egy új könyvespolcot, egy dohányzóasztalt, egy éjjeliszekrényt és két fiókos komódot 4 és 6 fiókkal. Az új termékeket persze még kevesen értékelték, de biztosak vagyunk benne, hogy méltók lesznek a kollekció eddigi értékeléseihez és teljesítik a vevőink elvárásait.

Neked is van otthon TRAPPEDAL bútorod? Mondd el nekünk egy hozzászólásban, hogy mit gondolsz róla.

Nézd meg más bútorkollekcióinkat is: az ipari stílusú DOKKEDAL, a fekete fém VIRUM, a bambusz VANDSTED és az elegáns fehér NORDBY kollekciót.

*Az értékelések a következő országokból származnak, ahol a JYSK képviselteti magát: Dánia, Svédország, Norvégia, Finnország, Lengyelország, a Cseh Köztársaság, Magyarország, Szlovákia, az Egyesült Királyság, Horvátország, Bosznia és Hercegovina, Szerbia, Ukrajna, Románia, Bulgária, Görögország, Belgium és Írország.

 

Tudjon meg többet

A beszerző kedvenc lakástextilei

Útmutató: Hogyan válasszunk tükröt

Reflektorfényben: az EGELEV kollekció

Karácsonyi hangulat az új Nordic Mood kollekcióval

Keresse meg az Önhöz legközelebb eső JYSK áruházat

Kérjen tanácsot és segítséget a JYSK munkatársaitól, és fedezze fel áruházaink széles választékát.