Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Könyvespolcok tölgyfa polcokkal és tölgyfa asztallal világos szobában

Reflektorfényben: a TRAPPEDAL kollekció

A TRAPPEDAL a JYSK egyik legnépszerűbb bútorkollekciója. Ha szereted az egyenes vonalakat és a letisztult, egyszerű-de-nagyszerű formákat, akkor ez a bútor sorozat tetszeni fog neked. Szép, könnyed, elegáns és egyszerű. A vevőink is imádják!*

 

TRAPPEDAL polc 5 polccal


 

A mindössze 105 cm magas 5 polcos TRAPPEDAL polcegység dekorfurnérból és porfestett fémből ideális egy könnyed, elegáns dolgozószobába. Az egység 70 cm széles és tökéletes mind csinos mütyürök kiállítására, mind tárolásra. A vásárlói értékelései a JYSK.hu oldalon átlagosan 4.5 csillagosak, és egy vevő ezt írta róla a JYSK.fi felületén: 

"A DÁN DIZÁJN A LEGJOBB FORMÁJÁBAN - SZINTE MÁR BAUHAUS" (egy 5 csillagos értékelés mellett).

TRAPPEDAL polc 7 polccal

 

Ez a polcegység 178 cm-es magasságával igen nagy. Inkább hagyományos könyvespolc, mint az előző modell, tökéletes könyvek tárolására, és még egy olvasólámpának is jut hely rajta. Ez a polcegység a JYSK weboldalán 4.7 csillagos értékeléssel büszkélkedhet. A JYSK.bg-n egy vásárló ezt írta róla: 

"Szép, modern és könnyű összeszerelni" - 5 csillag kíséretében.

TRAPPEDAL íróasztal

 

A TRAPPEDAL íróasztal viszonylag kicsi, így elfér kisebb helyen is. Jut rajta hely egy számítógépnek, egy asztali lámpának és egy kis levélnehezéknek vagy más asztaldísznek - és mi másra is lenne szükség? A fiókot jobb- vagy baloldalt is elhelyezheted, ahogyan a számodra kényelmes. A JYSK.nl oldalon egy vásárlónk egy 5 csillagos értékelés mellett ezt mondja:

"Ez egy nagyon jó asztal a laptopomnak, és jól mutat a nappalimban..."

Megérkeztek: még több TRAPPEDAL termék

 

2020 őszére a TRAPPEDAL kollekció a dolgozószoba mellett a ház többi helyiségét is meghódította. Büszkén mutatunk be egy új tálalót, egy TV-asztalt, egy új könyvespolcot, egy dohányzóasztalt, egy éjjeliszekrényt és két fiókos komódot 4 és 6 fiókkal. Az új termékeket persze még kevesen értékelték, de biztosak vagyunk benne, hogy méltók lesznek a kollekció eddigi értékeléseihez és teljesítik a vevőink elvárásait.

Neked is van otthon TRAPPEDAL bútorod? Mondd el nekünk egy hozzászólásban, hogy mit gondolsz róla.

Nézd meg más bútorkollekcióinkat is: az ipari stílusú DOKKEDAL, a fekete fém VIRUM, a bambusz VANDSTED és az elegáns fehér NORDBY kollekciót.

*Az értékelések a következő országokból származnak, ahol a JYSK képviselteti magát: Dánia, Svédország, Norvégia, Finnország, Lengyelország, a Cseh Köztársaság, Magyarország, Szlovákia, az Egyesült Királyság, Horvátország, Bosznia és Hercegovina, Szerbia, Ukrajna, Románia, Bulgária, Görögország, Belgium és Írország.

 

Tudjon meg többet

Nyugalmat árasztó, elegáns skandináv dekoráció

Nyugalmat árasztó, elegáns skandináv dekoráció

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

A beszerző kedvenc lakástextilei

A beszerző kedvenc lakástextilei