Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Étkészlet: tányérok, tejkiöntő, textilszalvéták és konyharuha egy étkezőasztalon

Nordic Mood: Teremts meghitt hangulatot az étkezőasztal körül

Az új Nordic Mood kollekció egy nosztalgiát előidéző asztalterítéket mutat be, amely harmóniát és otthonosságot varázsol az étkezőasztalra. A kollekció a nyers, kézműves megjelenésre helyezi a hangsúlyt, változatos formák és természetes anyagok segítségével.

A kollekció szívmelengető darabjai otthonossággal és nosztalgiával töltik meg az asztalt, amely a természetes anyagok meleg árnyalatokkal való ötvözésének köszönhető, ezért ideális választást jelentenek a mindennapokra és az ünnepi alkalmakra egyaránt.

Az OLLE kerámia bögrét és a hozzáillő tejkiöntőt a természet színei és textúrái inspirálták. A bögre és tejkiöntő gyönyörű, sima felületét textúrált talapzata töri meg. Ez a bögre és tejkiöntő ideális választás egy reggeli kávéhoz vagy csak egy otthonos hangulatú reggelizőasztal megterítéséhez.
A PATRICK szalvétagyűrű, aranyos, fonott kialakítása tovább erősíti a szett rusztikus romantikáját.

A teríték másik hangsúlyos darabja, a KASTANIE textil szalvéta pamut és len keverékéből készült. A szövet szalvétával készült teríték alapvetően elegáns, a finom, natúr szín az egyszerű barna csíkokkal pedig tradicionális, otthonos melegséget sugároz. A fonott papírfonálból készült LIND tányéralátét és a KASTANIE asztalterítő egyszerű, de tökéletes alapot biztosít az étkezésnek.

Ezzel a szettel harmonikus és otthonos terítéket varázsolhat bármilyen alkalomra.

Az új Nordic Mood kollekció minden darabja 2024. január 23-tól lesz elérhető minden JYSK áruházban és a JYSK.hu webáruházban.

 

Tudjon meg többet

Nyugalmat árasztó, elegáns skandináv dekoráció

Nyugalmat árasztó, elegáns skandináv dekoráció

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

A beszerző kedvenc lakástextilei

A beszerző kedvenc lakástextilei