Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Világos bézs színű puff puha, mintás felülettel és fenyőből készült fa talapzattal

Nordic Mood: nagy hatású kisbútorok

A JYSK új Nordic Mood kollekciója számos olyan kisbútort tartalmaz, amelyek segítenek felfrissíteni az otthonodat anélkül, hogy mindent le kéne cserélned. A kisbútoroknak nem az a célja, hogy alapjaiban megváltoztassák az otthonodat, hanem, hogy esztétikus és funkcionális kiegészítőikként felélénkítsék a már meglévő berendezésedet. Ha szeretnéd feldobni az otthonodat és kicsit változtatni annak megjelenésén, nézd meg az új kollekciónk kiemelt kisbútorait inspirációként.

A kisasztalok és kisméretű sarokasztalok remek választás, ha fel szeretnénk frissíteni az otthonunkat - könnyen kicserélhetőek, mégis nagy hatással vannak a lakberendezésed általános hangulatára.

A STAE sarokasztal egy modern és minimalista, mégis szemet gyönyörködtető, kisméretű bútordarab. A SOLLERUP talapzat a természetes anyagok ünnepléséről szól, mivel a fenyő kerül a reflektorfénybe. Ráadásul a talapzat kisasztalként is tökéletesen funkcionál. Mind a STAE, mind a SOLLERUP remek példái annak, hogyan érhetsz el kis erőfeszítéssel hatásos változást az otthonodban. Minimalista megjelenésükkel és letisztult vonalaikkal mindkét darab különböző módon közelíti meg a modern otthonok számára készült kisbútorok ötletét, így pedig nagyszerű kiegészítőivé válhatnak az otthonok enteriőrjének.

A KVISSEL fali polc - ugyanúgy, mint a SOLLERUP talapzat - minimalista módon közelíti meg a nyers, természetes fa szépségének ünneplését. A fali polc bambuszból készült, és ideális a konyhád vagy nappalid falának díszítésére. A KVISSEL polcot akár önmagában is kiállíthatod, mivel letisztult vonalainak köszönhetően így is jól érvényesül, azonban szeretett otthoni dekorácóid, holmijaid vagy konyhai eszközeid bemutatására is használatod.

A LYDUM kis sarokasztal kitűnik a letisztult, geometrikus megjelenésével. Nyugalmat árasztó bézs árnyalata jól illik a MARKUS asztali lámpa szürke színéhez. Akár önmagában, akár a lámpa időtlen és klasszikus dizájnjával, a LYDUM sarokasztal meghittséget kölcsönöz majd az otthonodnak.

Az ALKEN fali polc meleg szürke színű, a minimalista hátfala pedig szintén. Az ALKEN remekül szolgál az otthoni dísztárgyaid bemutatására.

A kisbútorok más típusaiba tartoznak a kisméretű szekrények, amelyek szintén ideálisak az otthonod lakberendezésének felfrissítésére. Ilyen például a GIVE olíviazöld színű szekrény, amely melegséget kölcsönöz otthonod bármely helyiségének. A GIVE szekrényt használhatod tárolóhelyként, de akár dekorálhatod is, például egy olyan kisebb fényforrást helyezve a tetejére, mint a KENT elemes lámpa.

A SPODSBJERG talapzat egy szemet gyönyörködtető, tölgyfából készült darab. A nyers fa megjelenésének és letisztult vonalainak köszönhetően ez a talapzat ideális választás, ha meg szeretnéd emelni a padlóról otthonod dekorációs elemeit, feldobva ezzel az enteriőrt.

Tudjon meg többet

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

A beszerző kedvenc lakástextilei

A beszerző kedvenc lakástextilei

Nordic Mood: Teremts meghitt hangulatot az étkezőasztal körül

Nordic Mood: Teremts meghitt hangulatot az étkezőasztal körül