Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
HENNE tárolódoboz három biciklinek

Minden, amire a kerti tárolóban szükséged van

Kerti párnák, vízipisztolyok, lámpások, függőágyak, kerti szerszámok, sütögetéshez szükséges eszközök – hol tárolod őket télen vagy rossz időben?

Egy tárolódoboz ideális megoldás lehet, ha fontos a számodra a helytakarékosság. A HENNE műanyag tárolók kisebbek a legtöbb hagyományos kerti sufninál, de mégis tágasak.


Erős, stabil szerszámtároló

A HENNE tárolómegoldások gondosan vigyáznak a holmijaidra. Erőteljes kialakításúak és bármilyen időjárásnak képesek ellenállni. A bordázott kialakítású dupla falpanelek erőssé teszik a tárolódobozokat, a beépített szellőzés pedig szárazon tartja őket és megelőzi a dohosodást.

 

A HENNE tárolódobozok nem igényelnek szinte semmi törődést. Fa hatású külseje nem romlik az idővel.

A tárolódobozt kinyithatod a tetején, vagy használhatod a nyitófelszerelést, amivel a dobozfedelet és a  tárolófedelet egyszerre, egy mozdulattal nyithatod. Ha értékes tárgyakat tárolsz benne, le is zárhatod a dobozt.

Egy sokoldalú kerti tároló

A HENNE tárolódobozok könnyen összeszerellhetők általános háztartási szerszámokkal, és nem csak a kertben, de az alagsorban, pincében vagy bárhol máshol is jól jöhetnek, ahol szárazon és biztonságosan szeretnéd tartani a dolgaidat.

Alakítsd a kültéri tárolót a saját igényeid szerint

Ha kültéri tárolóegységet keresel, a RAVED terméksorozatot szintén érdemes megnézni. A RAVED-ben megjelenik a HENNE sorozat sok előnye, de olyan színűre festheted, amilyenre csak szeretnéd - így egészen hozzáalakíthatod a kertedhez. Tartósak, zárhatóak, valamint kellemes fa színűek és tapintásúak. 

Tudjon meg többet

A beszerző útmutatója az ideális pavilon kiválasztásához

A beszerző útmutatója az ideális pavilon kiválasztásához

Trambulinok: 7 fontos szempont vásárlás előtt

Trambulinok: 7 fontos szempont vásárlás előtt

Élvezd a nyarat egy otthoni tűzrakóval

Élvezd a nyarat egy otthoni tűzrakóval

Pihentető tér a medenceparton

Pihentető tér a medenceparton