Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Üvegpolc tányérokkal, tálakkal és váza művirágokkal

Lakberendezési ötletek organikus formákkal az új Nordic Mood kollekcióban

A JYSK új Nordic Mood kollekciójának kulcselemei a halvány, világos színek, amelyek tökéletesen előkészítik az otthonodat az egyre fényesebb és melegebb napok érkezésére. A kollekció központjában a konyhai dekor áll, de sok termék a nappaliban vagy bárhol máshol is beleillik a dekorációba, ahol hiányzik egy kis frissesség. 

Miért is ne üdvözölnéd a tavaszt az exkluzív ROAR üvegpolccal? A polc bordázott üveg oldala csodaszépen sokszorozza meg a fényt és megszépíti a rajta elhelyezett tárgyakat.

 
Modern konyhai ötletek a konyhaasztalra

Mi lenne, ha új szintre emelnéd a desszertjeidet a TORSTEN tálakkal és tányérokkal? A természetes kerámia felszín csodásan kiemeli gasztronómiai remekműveid szépségét. Ha inkább az egyediséget szereted, a gyönyörű GILBERT tálalóedény tökéletes a számodra. Kreatív mázazási technikája minden egyes darabot egyedülállóvá tesz.

A kollekció díszei még a dekoratív sárga és rózsaszín bársony FRESIA díszpárnák, amelyek bármelyik szobának képes egy kis frissességet kölcsönözni.


Kis ügyességgel kombinálhatod a praktikumot és a stílust. A THERMAN kosár elérhető sárga, barna és szürke színekben, és rengeteg minden belefér: plédek, kötés, csomagolópapír vagy bármi más.

 
Magas váza egy kis eleganciával

A gyönyörű világoszöld mázas SIVERT üvegváza a DAGFINN művirágokkal együtt elegáns, de energikus hatást keltenek a konyhában, a nappaliban, az ebédlőben, vagy akár a fürdőszobában, a 100% pamut KAMELIA törlőruhák mellett.

 

A Nordic Mood kollekció termékei különleges helyen lesznek kiállítva az üzleteinkben, hogy téged inspirálhassunk - így bemutatjuk, ahogyan a termékek kiegészíthetik egymást.

 

A kollekció termékei február 14-től kezdve elérhetők lesznek a JYSK üzleteiben és a JYSK.hu weboldalon is.

 

 

Tények a Nordic Moodról

Évente négyszer egy csapat szakértőnk egyenként összeválogatja a temékeket egy trendi kollekcióhoz, amelyet Nordic Moodnak neveztünk el.

A Nordic Mood kollekció limitált ideig elérhető.

 

Tudjon meg többet

Nyugalmat árasztó, elegáns skandináv dekoráció

Nyugalmat árasztó, elegáns skandináv dekoráció

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

A beszerző kedvenc lakástextilei

A beszerző kedvenc lakástextilei