Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
BAKKEBJERG asztal, UDSBJERG fotel, BRYRUP kanapé és OPLEV komód

Kombináld a kényelmest a hasznossal

Mindig is lesznek olyan fordulópontok az életedben, amikor mindent elölről kezdhetsz: legyen szó egy új munkahelyről, vagy akár egy új lakásról, ahol kiélheted dekorálási vágyaidat.
Kicsi a lakás, de minél otthonosabbá szeretnéd varázsolni? Esetleg csak bérled, így minél olcsóbb bútorokra lenne szükséged, mivel nem tudod, meddig fogod tudni őket használni? Ha igen, akkor ez a bejegyzés neked szól! Az alábbiakban tippeket olvashatsz az olcsó de mégis ízléses kialakításhoz.


Ha egy kis lakásba vagy házba fogsz költözni, gondolj úgy a nappalidra, mint zónák összességére: meg kell testesítse a pihenő zónát, étkező zónát, és ha szükséges, a dolgozó zónát is.  

Pihenő zóna

Ha nincs hálószobád, akkor köszöntsd nagy szeretettel a kettős életet élő kanapékat: éjszaka ágyként, nappal viszont kanapéként funkcionálnak. Így nem csak helyet de pénzt is megtakaríthatsz.

 

 

Ha van hálószobád, szerezz be egy mutatósabb kanapét, vagy néhány kisebb fotelt, amiket könnyen el lehet mozdítani a helyükről. Ha sokszor jönnek hozzád vendégek, kényelmesebb, ha egymással szemben tudtok beszélgetni a fotelekből, mint egymás mellett a kanapén. Egy kisebb asztalra is szükséged lehet, így a csevegés közben elfogyasztott kávék és sütik edényeit könnyen lehelyezheted ezekre, nem beszélve arról, hogy nagyon dekoratívak.

 

 

 

 

Étkező zóna

Van esetleg hely egy kisebb étkezőasztalhoz meg székekhez? A konyhában való étkezés kellemes és informális, így főzés közben is beszélgethetsz vendégeiddel. Találd meg a számodra megfelelő méretet és stílust, esetleg egy kisebb díszt vagy abroszt a közepére, így igazán hangulatossá varázsolhatod az atmoszférát. Ha a vendégek száma változó szokott lenni, gondolj kinyitható asztalokra, így a 4 férőhelyes asztal kevés helyet foglal, de amikor szükséged van több férőhelyre, meghosszabíthatod azt.

 

 

 

Dolgozó zóna 

Ha van helyed egy dolgozóasztalhoz, akkor mindenképp kerüld el az étkezőasztalon való papírmunkát, vagy a további feladatok elvégzését. Fárasztó a laptopot vagy a szétszórt papírokat mindig odébb tenni, akárhányszor étkezésre kerül a sor. Ezeknek a kiemelt helye nem a nappaliban kéne legyen, ezért is érdemesebb egy kisebb dolgozóasztalt is beszerezni. Ha elég kényelmesnek gondolod az étkező székeidet, nyugodtan használj egyet a munka közben is. Ezen kívül szükséged lehet még könyvek, ruhák, és minden olyan más kacat tárolására, amihez már csak az emlékek kötnek.


OPLEV and VEDDE storage

 

Legutolsó sorban pedig az apróságok...gyertyák, vázák, függönyök, szőnyegek: mind-mind otthonossá tudják majd tenni a lakásodat. A színek egyensúlyához mi azt ajánljuk, hogy azonos tónusú kiegészítőket válassz, így a szobákhoz és egymáshoz is illeni fognak.

 

 

 

Éld bele magad az új kalandba!   


Collage - ideas for decoration

 

Tudjon meg többet

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

A beszerző kedvenc lakástextilei

A beszerző kedvenc lakástextilei

Nordic Mood: Teremts meghitt hangulatot az étkezőasztal körül

Nordic Mood: Teremts meghitt hangulatot az étkezőasztal körül