Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Kerek sarokasztal fémből és üvegből és dohányzóasztal

Ez a különbség a kisasztal és a dohányzóasztal között

A dohányzóasztaloknak és a sarokasztaloknak esztétikai és praktikus szerepük is van a lakberendezésben, és a kétféle asztaltípus nagyon sok helyen használható a lakásban. Bár szabad szemmel nehéz lehet megkülönböztetni egymástól a dohányzó- és a sarokasztalokat, van néhány apró különbség.

Mi a különbség a dohányzó- és kisasztalok között?

A kisasztal és a dohányzóasztal felcserélhető, de a kettő között könnyen különbséget is tehetünk. A dohányzóasztalok nagyobbak és gyakran alacsonyabbak, mint a sarokasztalok. A kisasztalokat leggyakrabban a kanapé végénél helyezik el, körülbelül a karfa magasságában. A dohányzóasztalt gyakran a kanapé elé helyezik, a kanapé ülőkéjével azonos magasságban.

Használható a kisasztal dohányzóasztalként is? 

Egy pár egymáshoz illő kisasztal remek alternatívája lehet a hagyományos dohányzóasztalnak. Összeszerelhetők, hogy egy asztal illúzióját keltsék, de szét is húzhatók, és szükség esetén külön-külön is használhatók. Ez egy nagyszerű lehetőség olyan kis terek számára, amelyeknek sokoldalú bútordarabokra van szükségük.

Kerek sarokasztalok sárga és rózsaszín színben

A dohányzóasztalokra jellemző, hogy egy kicsit alacsonyabbak, ezért ha szeretnél az asztalnál enni, válassz egy kicsit magasabbat. Ha ez az eset áll fent, akkor jó megoldás lehet egy kisasztal, hiszen ezek rendszerint magasabbak, mint a dohányzóasztalok.

Multifunkcionális kis- és dohányzóasztalok 

A kisasztalok számos célra kiválóan alkalmasak. Egy kisebb dohányzóasztal éjjeliszekrényként is használható a hálószobában vagy játszóasztalként a gyerekszobában. A dohányzóasztalként való használaton kívül egy kisasztal remekül alkalmas egy virágváza kihelyezésére, bárasztalként vagy egy asztali lámpával egy sötét sarokban.

A kisebb asztalok nagyon népszerűek. Ha kis asztalokkal díszíted otthonodat, különböző színeket, formákat és magasságokat keverhetsz és kombinálhatsz.

A JYSK-ben gyakran megtalálható az ugyanolyan kialakítású kisasztal és dohányzóasztal. Keverd és illeszd össze az asztalokat a lakberendezésedhez illően.

Tekintsd meg a kis- és dohányzóasztal választékunkat.

Tudjon meg többet

Újítsd meg az otthonod függönyökkel

6 egyszerű ötlet kis lakások berendezéséhez

Nordic Mood: nagy hatású kisbútorok

Reflektorfényben: a TRAPPEDAL kollekció