Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Három kerti bútor garnitúra

3 dolog amit érdemes megfontolni kerti bútor vásárlás előtt

Nem csak azért fontos jól meggondolni döntésünket, mert egy igényes garnitúra komolyabb befektetés, hanem azért is mert hosszú évekre választjuk ki a számunkra legmegfelelőbb bútort. Több kérdés is felmerül, mint a karbantartás, helyigény, stílus, anyag, stb. Mi számodra a legfontosabb? Kint lehessen hagyni a szabadban vagy a kényelem és stílus az elsődleges szempont?

Segítünk pár tippel, hogy könnyebb legyen a választás.
 

Méret, helyigény, ülőhelyek

Mennyi helyed van? Nagyobb teraszod vagy csak kisebb erkélyed van? Mielőtt minden pénzt elköltenél egy óriás szettre elég székkel az egész családnak de még a szomszédoknak is, gondold át általában hányan használjátok majd. A nagyobb eseményekre pedig vehetsz pár összecsukható széket, amit könyen el tudsz pakolni amikor nincs rájuk szükség. Még ha sok helyed is van, jó ha hagysz némi szabad teret, például a gerekeknek ahol játszhatnak.

Ugyanúgy mint a nappali vagy az étkező tervezésénél, itt is hagynod kell helyet, hogy könnyen lehessen mozogni, és maradjon hely a kiegészítőknek, mint a lámpásoknak, kaspóknak vagy egyéb dekorációnak amivel fel szeretnéd dobni a kert vagy terasz hangulatát.  
 

 

 

 

 

Mire fogod használni a garnitúrádat?

Családi összejöveteleket tervezel, közös vacsorákat, vagy csak szeretnél relaxálni egy jó könyvvel? Az elsőhöz egy hagyományos kerti garnitúrát ajánlunk 4-6 székkel, esetleg egy kisebb kávézó szettet. Ha inkább a pihenés a fő cél akkor kerti ülőgarnitúráink lesznek a megfelelő választás, vagy egy jó napozóágy.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Időjárásálló kerti bútorok: anyagok és karbantartás

 

 

Stílus és megjelenés

Úgy tűnik van még egy utolsó tippünk. Talán a legfontosabb: Gondold végig, hogy milyen stílusban szeretnéd berendezni a kertedet vagy a teraszod. Egy funkcionális fém/fa kombinációval, vagy egy nőiesebb hangulatú polyrattan kerti szettel, világos színekkel. A végén pedig a saját stlusodnak megfelelő kerti kiegészítőkkel tudod igazán a magad ízlésére alakítani a tér hangulatát.

 

 

 

 

 

 

 

 Jó vásárlást!

 

Tudjon meg többet

A beszerző útmutatója az ideális pavilon kiválasztásához

A beszerző útmutatója az ideális pavilon kiválasztásához

Trambulinok: 7 fontos szempont vásárlás előtt

Trambulinok: 7 fontos szempont vásárlás előtt

Élvezd a nyarat egy otthoni tűzrakóval

Élvezd a nyarat egy otthoni tűzrakóval

Pihentető tér a medenceparton

Pihentető tér a medenceparton