Zavartalan álom a babapaplan alatt

Gyermekeink minden figyelmet és gondoskodást megkapnak napközben, és ugyanez kijár nekik éjszaka is. A paplan kiemelten fontos szerepet játszik a gyermekek jó alvásának biztosításában.

Bababaplan vásárlásakor érdemes a jobb minőség mellett dönteni, hogy gyermeke éjszakai és napközbeni álma egyaránt zavartalan legyen. A gyermek agya alvás közben fejlődik, ennélfogva az alvás döntően befolyásolja általános egészségét és közérzetét.

Ha a baba fázik vagy melege van, nem tud segíteni magán, a paplan feljebb vagy lejjebb húzásával sem tudja szabályozni testhőmérsékletét. Ha pehely-toll töltetű babapaplant keres, a nagy töltőerőre is ügyeljen. A paplan szigetelőképességét, légzárását, illetve szellőzését jelző töltőerő a minőség garanciája. Tehát nem csupán a paplan súlya határozza meg, hogy az valójában mennyire meleg.

Gyermeke növekedésével lassan áttérhet az ifjúsági paplanok használatára, amelyek hosszabbak és szélesebbek a babapaplanoknál, így követni tudják a gyermek természetes növekedését.

A JYSK valamennyi baba- és ifjúsági paplanja mosható géppel. A pehelypaplanok mosásához enzimmentes mosószert használjon.

1 product
  1 product

  Baba/Junior - Gyerekpaplanok

  Nagyszerű ajánlat
  Paplan junior 115g TRONFJELLET 100x135
  11500 Ft/db
  18900 /db
  Megtakarítás 39%
  plus