Zavartalan álom a babapaplan alatt

Gyermekeink minden figyelmet és gondoskodást megkapnak napközben, és ugyanez kijár nekik éjszaka is. A paplan kiemelten fontos szerepet játszik a gyermekek pihentető és minőségi alvásának biztosításában. Egy kisbabának vagy kisgyereknek kisebb méretű paplanra van szüksége, mert a felnőtt méretű paplan túl nehéz és túl nagy nekik, és a kényelmetlenség mellett veszélyforrást is jelenthetnek.

1 termék
  1 termék

  Mit vegyen figyelembe babapaplan vásárlásakor?

  Bababaplan vásárlásakor érdemes a jobb minőség mellett dönteni, hogy gyermeke éjszakai és napközbeni álma egyaránt zavartalan legyen. A gyermek agya alvás közben fejlődik, ennélfogva az alvás döntően befolyásolja gyermeke általános egészségét és közérzetét.

  Ha a baba fázik vagy melege van, nem tud segíteni magán, és a paplan feljebb vagy lejjebb húzásával sem tudja szabályozni testhőmérsékletét. Ha pehely-toll töltetű babapaplant keres, a nagy töltőerőre is ügyeljen. A paplan szigetelőképességét, légzárását, illetve szellőzését jelző töltőerő a minőség garanciája. Tehát nem csupán a paplan súlya határozza meg, hogy az valójában mennyire meleg.

  Gyermeke növekedésével lassan áttérhet az ifjúsági paplanok használatára, amelyek hosszabbak és szélesebbek a babapaplanoknál, így követni tudják a gyermek természetes növekedését.

  A JYSK valamennyi baba- és ifjúsági paplanja mosható géppel. A pehelypaplanok mosásához enzimmentes mosószert használjon. Tekintse meg választékunkat áruházainkban vagy online, és vásároljon a JYSK.hu-n!