Kényelmes és stílusos fürdőköpenyek

A puha és kényelmes fürdőköpenyek számos funkció ellátnak: tökéletesek az otthoni wellness élmény megteremtéséhez, óvnak a megfázástól egy meleg zuhany után, de akár utazáskor is tökéletesek a medence melletti pihenéshez. A JYSK választékában különböző méretű, színű és mintázatú fürdőköpenyek közül válogathat. Egy puha fürdőköpeny luxuskényelmet kínál egy forró fürdő vagy reggeli zuhany után. Tekintse meg választékunkat áruházainkban vagy online, és vásároljon a JYSK.hu-n!

Használat előtti teendők

Javasoljuk, hogy a fürdőköpenyt használat előtt áztassa hideg vízbe, majd mossa ki. Ez javítja a fürdőköpeny nedvszívó képességet és eltávolítja a felesleges festéket is. Fürdőköpenyeink 40 és 60 fokon is moshatóak, és az első néhány alkalommal érdemes külön mosni őket a többi szennyestől. A köntöseink többsége szárítógépben is szárítható, de inkább csak alacsony hőmérsékleten (max. 60 fokon).

Káros anyagoktól való mentesség

Fürdőköpenyeink az OEKO-TEX® 100-as minősítéssel rendelkeznek, amely a világ vezető egészségügyi és környezetvédelmi címkéje a textíliák területén. A címke biztosítja a JYSK és a vásárló számára, hogy a termék nem tartalmaz az egészségre köztudottan károsan ható anyagokat. Ha egy termék rendelkezik az OEKO-TEX® Standard 100-as jelzéssel, az egész terméket tesztelik a káros anyagokra, beleértve a nem textilből készült részeket is, mint például a cipzárakat és kapcsokat.