Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
A legjobb Valentin-napi ötleteink otthonra

A legjobb Valentin-napi ötleteink otthonra

A Valentin-napnak nem kell feltétlenül a szív alakú csokoládés dobozokról vagy kocsikeréknyi rózsacsokrokról szólnia. Más, személyesebb módon is megmutathatod életed jobbik felének, hogy mennyire szereted.

Tartsatok egy wellness-napot otthon

Az otthoni wellness-nap tökéletes megoldás lehet, ha szeretnéd a párodat egy kis kényeztetéssel megajándékozni anélkül, hogy vagyonokat kellene költeni az élményre. Vegyetek együtt egy kellemes lábfürdőt - ezt rögtön követheti is egy jó talpmasszázs. Tegyetek fel egy házi készítésű vagy bolti arcmaszkot. Egy kis illóolajjal pedig a nyugalom és feltöltődés igazi kis szigetévé varázsolhatod a nappalit.


Ha teljessé szeretnéd tenni az élményt, ezt könnyen megteheted a kényelmes, puha fürdőköpenyekkel és papucsokkal.

Tedd meghitté az estét egy otthoni mozizással

Ha szeretnétek ünnepelni, de nem akartok túl nagy feneket keríteni az alkalomnak, tökéletes megoldás lehet egy közös mozizás összebújva egy meleg pléd alatt egy kis pattogatott kukoricával. Ha mégis szeretnéd egy kicsivel különlegesebbé tenni a napot egy átlagos vasárnap esténél, letehetsz egy felfújható matracot a nappaliban, és varázsold egy tökéletes kis kuckóvá párnákkal és paplanokkal.

 

Persze nem szabad megfeledkezni a rágcsálnivalóról sem: egy jó filmhez jól esik valami finomság. Szerezd be a párod kedvenceit és szolgáld fel őket csinos kis tálkákban.

Egy finom házi vacsora mindig nyerő ötlet

Persze, kellemes elmenni egy elegáns étterembe, de egy házi vacsora otthon igazán szép, kedves gesztus lehet. Ha magad készíted a vacsorát, azzal nem csak egy finom, elegáns étkezést, hanem időt és törődést is ajándékozol a kedvesednek. Az sem baj, ha nem vagy sztárséf: a vacsora fényét emeli, ha szépen megterítesz hozzá.

(A közös főzés is nagyon kellemes, meghitt és különleges program lehet, ha a párod kapható erre.)


Tegyél az asztalra egy szép vázát, esetleg egy csokor virággal, és teríts meg dekoratív tányérokkal és poharakkal. A romantikus gyertyafényről se feledkezz meg! A szépen megterített asztal lenyűgözi majd a párodat és emeli a vacsora fényét.

Kellemes Valentin-napot!

 

Tudjon meg többet

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

A beszerző kedvenc lakástextilei

A beszerző kedvenc lakástextilei

Nordic Mood: Teremts meghitt hangulatot az étkezőasztal körül

Nordic Mood: Teremts meghitt hangulatot az étkezőasztal körül