Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres

Alvás Hét - akár 60% kedvezmény | Több száz akciós hálószoba termék!

 


Rendeljen ONLINE és vegye át termékeit valamelyik áruházunkban szállítási költség nélkül

 

Részletekért kattintson ide
Üvegpolc tányérokkal, tálakkal és váza művirágokkal

Lakberendezési ötletek organikus formákkal az új Nordic Mood kollekcióban

Dátum:

Kategória: Lakberendezés, Inspiráció

Címkék: nordic mood, inspiráció, Lakberendezés, konyha, Nappali

A JYSK új Nordic Mood kollekciójának kulcselemei a halvány, világos színek, amelyek tökéletesen előkészítik az otthonodat az egyre fényesebb és melegebb napok érkezésére. A kollekció központjában a konyhai dekor áll, de sok termék a nappaliban vagy bárhol máshol is beleillik a dekorációba, ahol hiányzik egy kis frissesség. 

Miért is ne üdvözölnéd a tavaszt az exkluzív ROAR üvegpolccal? A polc bordázott üveg oldala csodaszépen sokszorozza meg a fényt és megszépíti a rajta elhelyezett tárgyakat.

Ceramic bowls in a glass shelf

 
Modern konyhai ötletek a konyhaasztalra

Mi lenne, ha új szintre emelnéd a desszertjeidet a TORSTEN tálakkal és tányérokkal? A természetes kerámia felszín csodásan kiemeli gasztronómiai remekműveid szépségét. Ha inkább az egyediséget szereted, a gyönyörű GILBERT tálalóedény tökéletes a számodra. Kreatív mázazási technikája minden egyes darabot egyedülállóvá tesz.

A kollekció díszei még a dekoratív sárga és rózsaszín bársony FRESIA díszpárnák, amelyek bármelyik szobának képes egy kis frissességet kölcsönözni.

Velour cushions in rose and yellow, shaped as a flower


Kis ügyességgel kombinálhatod a praktikumot és a stílust. A THERMAN kosár elérhető sárga, barna és szürke színekben, és rengeteg minden belefér: plédek, kötés, csomagolópapír vagy bármi más.

Baskets in brown, yellow and grey

 
Magas váza egy kis eleganciával

A gyönyörű világoszöld mázas SIVERT üvegváza a DAGFINN művirágokkal együtt elegáns, de energikus hatást keltenek a konyhában, a nappaliban, az ebédlőben, vagy akár a fürdőszobában, a 100% pamut KAMELIA törlőruhák mellett.

Kitchen wall with hanging shelf, tea towels and vase with artificial flowers on the counter

 

A Nordic Mood kollekció termékei különleges helyen lesznek kiállítva az üzleteinkben, hogy téged inspirálhassunk - így bemutatjuk, ahogyan a termékek kiegészíthetik egymást.

 

A kollekció termékei február 14-től kezdve elérhetők lesznek a JYSK üzleteiben és a JYSK.hu weboldalon is.

 

 

Tények a Nordic Moodról

Évente négyszer egy csapat szakértőnk egyenként összeválogatja a temékeket egy trendi kollekcióhoz, amelyet Nordic Moodnak neveztünk el.

A Nordic Mood kollekció limitált ideig elérhető.