Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Szurkoló nők TV előtt

Buliötletek az Eurovíziós Dalfesztiválra

Dátum:

Kategória: Lakberendezés

Címkék: eurovíziós dalfesztivál

Küszöbön a 2019-es Eurovíziós Dalfesztivál, és ha létezik tökéletes alkalom egy vidám összejövetelre a családdal és a barátokkal közös szurkolásra, napernyős italokra és néhány finom falatra, hát ez az. Az Eurovíziós Dalfesztivál híres a lélegzetelállító előadásokról, a csodaszép dívákról, a csillámról és a színes konfettizáporokról. Vannak, akiknek igazából tetszenek a dalok, és vannak, akik ironikusan élvezik az előadásokat.

Egy kis lakásban is elfér a bulizásra kész társaság. Vess egy pillantást a partikellékekből és praktikus bútorokból álló listánkra, és készülj fel az év legszínpadiasabb, legcsillogóbb - vagy éppen leggiccsesebb - eseményére.

Sok jó ember 

Bizonyosodj meg róla, hogy minden vendégnek lesz hová akasztani a kabátját, és hogy a nappaliban mindenkinek lesz hová ülnie.

Displaying 0 - 0 of 0

Hangulatteremtő ötletek

Az Eurovízió elsősorban a külsőségekről szól: itt az ideje a feltűnő, csillogó, sziporkázó lakásdekorációnak. Mindent bele!

Egy Eurovízió-bulin senki sem számít háromfogásos vacsorára. Csak tegyél ki egy kis harapnivalót és hideg italokat az asztalra. Előzd meg a baleseteket fedeles poharakkal!

Nem csak a bírák szavazhatnak

Dobd fel az estét egy kis játékkal! Az előadások alatt adjatok 12 pontot a személyes kedvenceiteknek - vajon a végén kitalálja valaki, kik lesznek a döntősök, vagy éppen a győztes?

Sok szerencsét, és jó szórakozást!