Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Báránybőrszerű szőnyeg/pléd

5 kedvenc kerti kiegészítőnk

Az ördög a részletekben rejlik. Valami ami elsőre egyszerűnek tűnik, sokkal komplexebb lehet mint gondoltuk. A kertünk vagy erkélyünk megtervezésénél és a megálmodott hangulat megteremtésénél különösen számítanak az apró részletek. Hogy segítsünk a dekoráció kialakításában összegyűjtöttük 5 kedvenc kiegészítőnket, amelyekkel igazán nagyszerű és hangulatos eredményt érhetsz el.
 

Tartsd magad melegen

A nyár elején az esték még egész hűvösek lehetnek. De nem kell fogvacogva szenvedni egy forró teát szorongatva. Ehelyett pár meleg báránybőr utánzat beszerzésével könnyen melegen tarthatod a derekad és sokkal kevésbé fog zavarni ha kicsit hűvösebb az este.

 

 

Beltéri kiegészítők kültérre

Plédekkel, szőnyegekkel és egyéb textíliákkal is dekorálhatod a kerted, ami az idei év legnagyobb trendje: elmosódnak a határvonalak az otthon/nappali és a kert között. A bútorok is úgy készülnek, hogy kültéren és beltéren is egyaránt tudjuk használni őket. Ezzel új lehetőségek nyílnak a dekorálásban is és sokkal otthonosabban érezzük magunkat a kertben is. Néhány díszpárnával pillanatok alatt trendivé varázsolhatod kerti bútoraidat.

 

 

 

 

 

 

 

 


Szeretjük a KNUDEN egyszerű, feltűnésmentes színeit és a LINGON nőies, modern de mégis kicsit hagyományos jegyeit.

 

 

 

 

 

 

Kötelező egy lustálkodós nyári napon

Jobb ha már előre lestoppolod magadnak, mert a gyerekek biztos imádni fogják ezt a hintázó függőszéket. Őrült kényelmes és szépen beleillik a kert hangulatába is - kötelező darab egy pihenős napra. 

 

 

 

 

 

Védelem a nap sugaraitól

Egy jó napernyő elengedhetetlen a kertben. A JYSK-ben különböző funkciójú, méretű és színű napernyők közül válogathatsz, amik megvédenek majd a perzselő naptól. Kombinálhatod egy nagyszerű kerti asztallal vagy egy gránit napernyőtalppal

 

 

 

 

 

Titkos hozzávaló: hangulat

Végül de nem utolsó sorban - a nyári esték meleg hangulatához biztos siker pár lámpás vagy gyertya. A lámpásokkal az asztalt is véded és a széllel sem kell foglalkoznod. Ráadásul széles választékunkban biztosan megtalálod a kerti bútorodhoz és a saját stílusodhoz legjobban illőt.

 

 

 

 

 

 

 



 

Tudjon meg többet

Trambulinok: 7 fontos szempont vásárlás előtt

Trambulinok: 7 fontos szempont vásárlás előtt

Útmutató: Hogyan válaszd ki a tökéletes kerti asztalt

Útmutató: Hogyan válaszd ki a tökéletes kerti asztalt

Alakíts ki egy trambulin parkot a kertben

Alakíts ki egy trambulin parkot a kertben

Élvezd a nyarat egy otthoni tűzrakóval

Élvezd a nyarat egy otthoni tűzrakóval