Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres

38 éves a JYSK

38 év tele nagyszerű ajánlatokkal 

A JYSK mindössze 38 év alatt egyetlen boltból globális vállalattá fejlődött. Skandináv gyökerű cég vagyunk. Amióta Lars Larsen üzletember 1979-ben megnyitotta első boltját a dániai Aarhusban, a JYSK működését a „minőségi termékek kedvező áron” alapfilozófia határozza meg. A beszerzésben globálisan, az eladásban lokálisan gondolkodunk. Az alváskultúra szakértői vagyunk, és a világban működő közel 2500 áruházunknak köszönhetően olyan tételben tudunk vásárolni, hogy mindig nagyszerű ajánlatokkal jelentkezhetünk. 38 éves tapasztalatunkkal gazdag, megbízható termékválasztékot állítottunk össze, és komoly termékismeretekre tettünk szert.

A JYSK folyamatosan fejlődő cég. Értjük a szakmánkat,  hasznos tanácsokkal segítünk vásárlóinknak a helyes döntés meghozatalában. 

Forgassa meg a JYSK Szerencsekereket és nyerjen!

Kattintson a képre és iratkozzon fel most, hogy megnyerhesse a több mint 100 ajándékkártya egyikét. Naponta 4 db 5000 Ft értékű ajándékkártyát sorsolunk ki. Emellett minden pörgetéssel extra sorsjegyet nyerhet a fődíj, egy 100 000 Ft értékű JYSK ajándékkártya kisorsolására. 

JYSK Szerencsekerék - 100 000 forint értékű főnyeremény


Akciós virágkaspók a JYSK-ben

D60 - Virágkaspók


Akciós székpárnák a JYSK-ben

D60 - Székpárnák

 

Akciós komódok a JYSK-ben

D60 - Komódok


Akciós íróasztalok a JYSK-ben

D60 - Íróasztalok

 

Akciós kosarak a JYSK-ben

D60 - Kosarak

 


*(kivéve Mindig alacsony árú termékek)
  

  Facebook     Instagram     Newsletter       

 

 

Havonta egy 10 000 Ft értékű JYSK ajándékkártyát sorsolunk ki.

Visa Mastercard