Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Kanapéágy tárolóhellyel stílusosan berendezett nappaliban

Kanapéágyak: a tökéletes alvó-, ülő- és tárolóhelyek

Egy kanapéágy beépített tárolóval tökéletes választás lehet egy kisebb otthonba, egy vendégszobába, vagy a gyerekek és kamaszok szobáiba. A három funkció miatt ez a bútortípus igazán változatos tud lenni. Olvass tovább, ha szeretnéd megismerni a JYSK három kanapéágyát beépített tárolóval: a MARIAGER-t a VILS-t és a NORSMINDE-t.

Egy győztes kombináció: kényelmes nappali pihenőhely és extra hálószoba

Egy kihúzós kanapéval gyorsan elegendő helyet alakíthatsz ki vendégeid számára a szobában. A beépített tárolóban az ágynemű készen és tisztán várakozhat két vendég között. A VILS egy praktikus háromszemélyes kanapé, ami könnyűszerrel kényelmes ággyá alakítható.


Egy többfunkciós bútor minden vendégszobát sokkal otthonosabbá tesz - így nem csak aludni lehet a helyiségben, hanem, ha a vendéged egy kis csendre és nyugalomra vágyik, itt nappal is kényelmesen eltölthet egy kis időt. Amikor éppen nincsen vendéged, a szobát használhatod extra játszószobának vagy egy csendes olvasósaroknak.

Kényelmes ülő- és alvóhely

Egy kanapéágy tárolóval tökéletes bútor lehet egy gyerekszobába vagy egy kamasz számára. A tinédzserek sokszor egyszerre több barátot is áthívnak magukhoz - ilyenkor egy kanapé jó szolgálatot tehet. A tizenéves gyermeked így könnyen nappalivá alakíthatja a szobáját, és jól szórakozhat a barátaival.


A MARIAGER kanapéágy egy praktikus, helytakarékos bútor - egyszerre kényelmes és stílusos.

Egy hely a hygge, a pihenés és a játék számára

A NORSMINDE egy modern skandináv megjelenésű kanapéágy, amely bármelyik szobának trendi, modern hangulatot kölcsönöz - tökéletes egy diákotthonba vagy egy kamasz szobájába. A kanapéágy tökéletes ottalvós bulikra és éjszakába nyúló filmnézésekre vagy játékmaratonokra.


A titkos tárolóhelyen tökéletesen elférnek a nagy kanapépárnák, amikor a kanapéágy éppen ki van nyitva.

Tudjon meg többet

Beszerzőnk kedvenc ágyneműi

Beszerzőnk kedvenc ágyneműi

Ágy útmutató

Ágy útmutató

Milyen fekvőbetétet válassz? Teljes körű útmutató

Milyen fekvőbetétet válassz? Teljes körű útmutató

Milyen matracot válassz? Teljes körű útmutató

Milyen matracot válassz? Teljes körű útmutató