Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Panoramic - Mesés kilátás és otthonos kényelem

Mesés kilátás és otthonos kényelem

A festői és idilli romániai Colibita-tóra néző, újonnan elkészült, négycsillagos luxusszálloda a Panoramic. 

A szálloda 2021-es megnyitása óta lélegzetelállító tájat, valamint számos, a pihenést és a stresszmentes nyaralást elősegítő létesítményt kínál a vendégeknek. 

Amikor eljött az ideje, hogy berendezzék ezt a romániai gyöngyszemet, Nicolaie Givan adminisztrátor felkereste a JYSK B2B-t, hogy megtudja, mit tudunk ajánlani a bútorok terén, mind a beltéri, mind a kültéri bútorok tekintetében. 

A JYSK-öt a termékek minősége és a jó árak miatt választottuk. Emellett nagyon tetszik nekünk a skandináv dizájn, amely úgy érezzük, hogy tökéletesen illik a hegyvidéki területhez, ahol vagyunk" - mondja Nicolaie Givan. 

A környezet és az ember alkotta épületek összemosása

Mivel a kilátás és a szálloda elhelyezkedése a szálloda identitásának szerves részét képezi, a JYSK különösen fontosnak találta, hogy a bútorok és a design zökkenőmentesen illeszkedjenek az éületet körülvevő természetbe. 

A tiszta vonalak, a visszafogott színek és a látszólagos kohézió a szálloda minden helyiségébe behozza a gyönyörű természetet. Kanapék, fotelek, étkezőasztalok, étkezőszékek - mind a JYSK kínálata, és mindet a különleges helyszínt szem előtt tartva választották ki. Annak érdekében, hogy a kohéziót kifelé is elvigyék, a JYSK-öt választották a kültéri bútorok biztosítására is, mind az erkélyek, az ülőhelyek, mind pedig a végtelen medence körüli pihenőhely számára. 

Szálíltás nyomás alatt

Az ilyen nagyszabású projektek esetében fontos, hogy a vállalat és a JYSK közötti kommunikáció a lehető legjobb legyen. Ennek biztosítása érdekében csapatunk folyamatos kapcsolatban állt a Panoramicával, és a pozitív eredmény mindenki számára egyértelmű. 

A JYSK B2B csapata precíz volt, mind a velük folytatott kommunikációnk, mind a szállítási határidők tekintetében. Nagyon elfoglaltak voltunk, de a JYSK mindent időben leszállított" - mondja Nicolaie Givan. 


Melinda Szaniszlai - B2B Manager

Szeretnénk segíteni abban, hogy a JYSK B2B-vel kapcsolatos élménye a lehető legnagyszerűbb és legzökkenőmentesebb legyen. Ezért, ha bármilyen kérdése, aggálya van, vagy csak beszélgetni szeretne a következő projektjéről, itt vagyunk, hogy segítsünk!

Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk az alábbi csatornák egyikén keresztül. Várjuk jelentkezését!

Tel: +36 1 850 7997

E-mail: b2b-hu@JYSK.com

Lépjen velünk kapcsolatba