Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Meghitt kerti összeállítás dekoratív fényekkel

Vigyél fényt a nyári éjszakába

Sokaknak a kert vagy az erkély az otthonuk ugyanolyan részét jelenti mint a nappali - csak éppen a szabadban. Tavasszal és nyáron mindenki szívesen tölt időt szabad levegőn, így fontos, hogy itt is olyan tereket tudjunk kialakítani, ahol igazán jól érezzük magunkat és kikapcsolódhatunk.

Különböző világítási megoldásokkal könnyű meghitt, kellemes hangulatot varázsolni. Figyeld meg, hogy hogyan hat a fény szintje a hangulatra a nappalidban - ugyanez érvényes a kertre is.

Garden lanterns and solar lamps on patio

Kültéri szolárlámpák, kerti lámpások, izzósorok és elemes lámpák - rengeteg lehetőséged van. Válassz egy-két típust - vagy keverd mindet, és varázsolj egy mesés kis tündérbirodalmat a kertedből.

Inspiráló ötletek

A sötétben egy kis fény is sokat számíthat - aprócska dekorációs lámpákkal is kelthetsz nagy hatást. A kültéri izzósorok jó hangulatvilágítást nyújtanak, de arra is használhatod őket, hogy a figyelmet a kert legszebb részeire tereld. Így a sötétség is a barátoddá válhat - ápol és eltakar.

Green and blue lanterns hanging on garden fench

Tedd a kertet az otthon részévé

Mosd össze a határokat a kültér és a beltér között: helyezz elemes lámpákat az asztalra vagy a földre. Hosszabbítsd meg az estéket és adj teret az összejöveteleknek - a hosszú vacsoráknak és az éjszakába nyúló felvilágosult beszélgetéseknek.


Ragyogó kerti partik

Hozz létre egy bensőséges, varázslatos étkezőt a kertben. A dekorációs izzósorok jó térelválasztók is lehetnek: szépen és egyértelműen elkerítheted velük az étkeződet a kert többi részétől. Használd az eleve meglévő teret és tárgyakat: aggass izzósorokat a teraszkorlátra, egy fára, vagy a pergolára. Az apró fények ráadásul csodaszépen mutatnak az éjszakai égbolt alatt - mintha fent is, lent is csillagok ragyognának.

Garden string lights hanging in green tree

 

Teremts meleg, vibráló hangulatot a teraszon lámpásokkal és gyertyákkal. A kis lámpások asztaldísznek is tökéletesek. Élvezd a gyertyafényes vacsorát a friss levegőn!

 

Fokozd a hangulatot  - akassz kerti lámpásokat a fákra.

 

Praktikus és szép kültéri szolárlámpák

A napelemes lámpák környezettudatosak, hasznosak és még szépek is. Választékunkban sok különböző típusú szolárlámpa megtalálható, amelyeket ezerféle módon kombinálhatsz egymással. Használj földbe szúrható lámpákat, hogy megvilágíthasd a kerted legszebb oldalát. 

Rendkívül egyszerűen használhatók - csak szúrd le őket a földbe és fordítsd őket afelé, amit meg szeretnél világítani. Egyszerű, de hatásos megoldás.

 

Még egy tuti tipp: helyezz el kültéri szolárlámpákat a kerted külső sarkaiban; így a sötétben a kerted nagyobbnak fog tűnni, mert a fény a tekintetet a külső sarkokba vonzza. Ennek még egy előnye, hogy a finom fények elbűvölő, igéző hatást kölcsönöznek a kertnek.

Nappal is csinos 

A dekorlámpák hatása persze éjjel teljes, de a modern kerti lámpások és izzósorok nappal is nagyon ízlésesen mutatnak. A függő lámpások (és a lámpások átalában) összekötik a kert részeit egymással, a terasznak vagy erkélynek pedig stílusos, gondosan megtervezett külsőt kölcsönöznek.

 


 

 

Tudjon meg többet

A beszerző útmutatója az ideális pavilon kiválasztásához

A beszerző útmutatója az ideális pavilon kiválasztásához

Trambulinok: 7 fontos szempont vásárlás előtt

Trambulinok: 7 fontos szempont vásárlás előtt

Élvezd a nyarat egy otthoni tűzrakóval

Élvezd a nyarat egy otthoni tűzrakóval

Pihentető tér a medenceparton

Pihentető tér a medenceparton