Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Kerti kávézó garnitúra és függőszék egy nagy teraszon

Terasz és erkély dekoráció tetőtéri hangulattal

Kellemes zene szól a háttérben, miközben behallatszódik a nyüzsgő belvárosi utcák zaja. Családtagjaid és barátaid körbeülik a kerti asztalt, és hátradőlnek a kerti kanapén. Nem kell azon aggódnod, hogy kimaradsz a nagyvárosi élet hangulatából, még akkor sem, ha az idő nem ideális egy kiruccanáshoz, ugyanis a városi tetőteraszok hangulatát könnyen létrehozhatod akár otthon is.

A színek fontossága

Az ökölszabály a nagyvárosi tetőterasz hangulatának megteremtésekor a különféle anyagok kombinálása, mint a fa, a fém és a beton. A HAJSTRUP acélből és polyrattanból készült rakásolható székek és a RANGSTRUP kerek kerti asztal segítségével máris sokat dobtál a teraszodon.

Üvegváza és lámpások egy kerek kerti asztalon

A hangulat megteremtéséhez fontos, hogy ne essük túlzásba a színekkel. Egy váza virággal és gyertyával megvilágított lámpások segítségével a teraszod vagy erkélyed máris élénk és dinamikus megjelenést kölcsönöz.

Ha van hozzá elég hely, akár egy étkező és kávézó részt is létrehozhatsz, és virágládákkal elkülönítheted a köztük lévő teret. Helyezd magad kényelembe az ODDESUNG ülőgarnitúrán, mely alumínium vázzal és FSC minősítésű (FSC® N001715) keményfa karfával rendelkezik. 

Terasz függőszékkel és étkező garnitúrával a háttérben

Hozz létre egy nyugodt zugot, amelyet virágládákba ültetett magas növények segítségével könnyen óvhatsz a szél és a kíváncsi tekintetek elől. Élvezd a komfortos magánszférát, amit az új függőszékünk, a GJERN biztosít számodra. A barlangalak takarásában a könyvedet vagy magazinodat teljes nyugalomban olvashatod. A párnák szinte hívogatnak, hogy gyere és élvezd a lassú hintázást a függőszék biztonságában.

A kert nagyvárosi hangulatának kialakítása

A nagyvárosi tetőterasz hangulat létrehozásának titka nem más, mint a valamelyest elegáns, de mégis nyers és erőfeszítés nélküli stílus használata. Alábbi tippjeink segítségével te is könnyedén létrehozhatod hangulatos erkélyedet vagy teraszodat:

  • Kombinálj különböző anyagokat, mint a fa, a fém és a beton
  • Csak néhány színt használj
  • A magas fák és növények segítenek a szél és kíváncsi tekintetek előli menedék megalkotásában
  • Különítsd el az étkező és a kávézó részt virágosládák segítségével
  • Ne felejtsd el a világítást - a fényfüzérek, elemes lámpák és gyertyák egy átlagos szerda estét könnyen átalakítanak egy varázslatos emlékké

Tudjon meg többet

A beszerző útmutatója az ideális pavilon kiválasztásához

A beszerző útmutatója az ideális pavilon kiválasztásához

Útmutató: Az ideális napernyő kiválasztása

Útmutató: Az ideális napernyő kiválasztása

Az ideális kerti ülőgarnitúra kiválasztása

Az ideális kerti ülőgarnitúra kiválasztása

Trambulinok: 7 fontos szempont vásárlás előtt

Trambulinok: 7 fontos szempont vásárlás előtt