Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Tölgy könyvespolcok három vagy öt polccal tölgy furnérból

Reflektorfényben: a RY sorozat

A RY sorozat számos gyönyörű tölgyfa bútort tartalmaz, amelyek ötvözik az időtlen, klasszikus megjelenést a kortárs, letisztult dizájnnal. A magas minőségű tölgy bútorok segítségével egyszerűen egy kis melegséget és meghittséget varázsolhatsz otthonodban.

Díszítsd otthonod a tölgy szépségével

Számos lehetőség közül választhatsz a RY sorozat elemeivel. A tömör tölgyfából készült darabok és a csak részben tölgy bútorok is természetes szépséget adnak az enteriőrhöz, időtlen, klasszikus dizájnt kölcsönözve otthonodnak. Számos tölgy bútor - beleértve a RY sorozatot is - magas minőségű tölgy elemekből áll, például tölgy furnérból, amelynek köszönhetően ezek a bútorok könnyebbek és megfizethetőbbek, mint egy nehezebb súlyú, tömör tölgy darab.

RY tölgy könyvespolc

Két letisztult tölgy könyvespolc három és öt polccal
RYPolc RY 3 polcos tölgy
40000 Ft/db
54900 Ft /db

A RY polcrendszer két méretben elérhető - egy három polcos és egy magasabb, öt polcos változatban. Mindkét tölgy könyvespolc tölgy hátlappal rendelkezik a második és harmadik polc között.

Helyezz több polcrendszert egymás mellé egy gyönyörű, ízléses tárolóhely kialakításához az otthonodban - a darabok tökéletesen összeillenek, így létrehozva egy ránézésre egy darabból álló esztétikus bútort.

RY tölgy dohányzóasztal

A RY dohányzóasztal a RY könyvespolcokoz hasonlóan letisztult megjelenéssel és gyönyörű dizájnnal lett megalkotva, mely a természetet egyenesen az otthonodba költözteti, melegséget kölcsönözve annak. A RY dohányzóasztal két méretben érhető el, így egyszerűen megtalálhatod az igényeidnek megfelelő darabot attól függetlenül, hogy több elemből álló nappali bútorod, vagy épp sarokkanapéd van.

RY tölgy íróasztal

A RY tölgy íróasztal ugyanolyan funkcionális, mint amennyire esztétikus. Letisztult megjelenésű, mégis rendkívül strapabíró, így ideális egy dolgozószoba vagy bármely kreatív tér központi elemeként. Az íróasztal illesztései a szem számára észrevehetetlenek, még inkább kiemelve a RY letisztultságát, így egy gyönyörű, dekoratív, nyers természetet megjelenítő bútordarabbá téve azt. Használd az íróasztal diszkrét fiókját irodaszereid és kreatív kellékeid tárolására.

A kínálatunkban a RY mellett még számos bútorsorozat közül válogathatsz, melyekből inspirációt meríthetsz otthonod együttes berendezésére. Ezek között található például a népszerű LIMFJORDEN és VANDSTED kollekció, melyek közül az utóbbi bambuszból készült bútorokat tartalmaz.

Mi az a tölgy bútor?

A tölgy bútor elnevezés olyan bútordarabokra vonatkozik, melyek főként vagy teljes mértékben tölgyfából készülnek. Mivel a tölgy egy rendkívül népszerű anyag a bútorok esetében, a keményfa különböző darabok széles választékában megtalálható: tölgy étkezőasztalok, tölgy könyvespolcok, tölgy dohányzóasztalok és tölgy íróasztalok, csak hogy néhányat említsünk.

Miért használunk tölgyfát bútorokhoz?

A tölgyfa egy rendkívül strapabíró és gyönyörű keményfa, amely nem csak a tartósságáról és hosszú élettartamáról ismeretes, de a természetes szépségéről is. A megfelelő ápolással a tölgy bútorok nagyon sokáig szépek maradnak. Az elmúlt évszázadokban a tölgy rendkívül közkedveltté vált a szemcsés mintázatának és meleg tónusának is köszönhetően. A tölgy ezért a mai napig az egyik legnépszerűbb keményfa.

Ismét divatosak a tölgy bútorok?

A tölgy bútorokról általánosságban elmondható, hogy egyszerre időtlen és klasszikus is a megjelenésük. Strapabíró tulajdonságának köszönhetően nap mint nap rengeteg tölgy bútor készül, ezek a darabok pedig jól kihangsúlyozzák a nyers fa természetes szépségét. Ennek hála az idők folyamán a tölgyfa bútorok megőrizték a népszerűségüket, és a trendek váltakozása nem igazán befolyásolta töretlen hírnevüket. Ezen okoknál fogva elmondató, hogy a tölgy bútorok sosem mentek ki a divatból - és valószínűleg nem is fognak.

Tudjon meg többet

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

A beszerző kedvenc lakástextilei

A beszerző kedvenc lakástextilei

Nordic Mood: Teremts meghitt hangulatot az étkezőasztal körül

Nordic Mood: Teremts meghitt hangulatot az étkezőasztal körül