Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Tölgy könyvespolcok három vagy öt polccal tölgy furnérból

Reflektorfényben: a RY sorozat

A RY sorozat számos gyönyörű tölgyfa bútort tartalmaz, amelyek ötvözik az időtlen, klasszikus megjelenést a kortárs, letisztult dizájnnal. A magas minőségű tölgy bútorok segítségével egyszerűen egy kis melegséget és meghittséget varázsolhatsz otthonodban.

Díszítsd otthonod a tölgy szépségével

Számos lehetőség közül választhatsz a RY sorozat elemeivel. A tömör tölgyfából készült darabok és a csak részben tölgy bútorok is természetes szépséget adnak az enteriőrhöz, időtlen, klasszikus dizájnt kölcsönözve otthonodnak. Számos tölgy bútor - beleértve a RY sorozatot is - magas minőségű tölgy elemekből áll, például tölgy furnérból, amelynek köszönhetően ezek a bútorok könnyebbek és megfizethetőbbek, mint egy nehezebb súlyú, tömör tölgy darab.

RY tölgy könyvespolc

A RY polcrendszer két méretben elérhető - egy három polcos és egy magasabb, öt polcos változatban. Mindkét tölgy könyvespolc tölgy hátlappal rendelkezik a második és harmadik polc között.

Helyezz több polcrendszert egymás mellé egy gyönyörű, ízléses tárolóhely kialakításához az otthonodban - a darabok tökéletesen összeillenek, így létrehozva egy ránézésre egy darabból álló esztétikus bútort.

RY tölgy dohányzóasztal

Letisztult tölgy dohányzóasztal egy világos nappaliban nagy kanapéval és díszpárnákkal
Dohányzóasztal RY 70x70 tölgy
37500 Ft/db
54900 /db
Megtakarítás 31%

A RY dohányzóasztal a RY könyvespolcokoz hasonlóan letisztult megjelenéssel és gyönyörű dizájnnal lett megalkotva, mely a természetet egyenesen az otthonodba költözteti, melegséget kölcsönözve annak. A RY dohányzóasztal két méretben érhető el, így egyszerűen megtalálhatod az igényeidnek megfelelő darabot attól függetlenül, hogy több elemből álló nappali bútorod, vagy épp sarokkanapéd van.

RY tölgy íróasztal

A RY tölgy íróasztal ugyanolyan funkcionális, mint amennyire esztétikus. Letisztult megjelenésű, mégis rendkívül strapabíró, így ideális egy dolgozószoba vagy bármely kreatív tér központi elemeként. Az íróasztal illesztései a szem számára észrevehetetlenek, még inkább kiemelve a RY letisztultságát, így egy gyönyörű, dekoratív, nyers természetet megjelenítő bútordarabbá téve azt. Használd az íróasztal diszkrét fiókját irodaszereid és kreatív kellékeid tárolására.

A kínálatunkban a RY mellett még számos bútorsorozat közül válogathatsz, melyekből inspirációt meríthetsz otthonod együttes berendezésére. Ezek között található például a népszerű LIMFJORDEN és VANDSTED kollekció, melyek közül az utóbbi bambuszból készült bútorokat tartalmaz.

Mi az a tölgy bútor?

A tölgy bútor elnevezés olyan bútordarabokra vonatkozik, melyek főként vagy teljes mértékben tölgyfából készülnek. Mivel a tölgy egy rendkívül népszerű anyag a bútorok esetében, a keményfa különböző darabok széles választékában megtalálható: tölgy étkezőasztalok, tölgy könyvespolcok, tölgy dohányzóasztalok és tölgy íróasztalok, csak hogy néhányat említsünk.

Miért használunk tölgyfát bútorokhoz?

A tölgyfa egy rendkívül strapabíró és gyönyörű keményfa, amely nem csak a tartósságáról és hosszú élettartamáról ismeretes, de a természetes szépségéről is. A megfelelő ápolással a tölgy bútorok nagyon sokáig szépek maradnak. Az elmúlt évszázadokban a tölgy rendkívül közkedveltté vált a szemcsés mintázatának és meleg tónusának is köszönhetően. A tölgy ezért a mai napig az egyik legnépszerűbb keményfa.

Ismét divatosak a tölgy bútorok?

A tölgy bútorokról általánosságban elmondható, hogy egyszerre időtlen és klasszikus is a megjelenésük. Strapabíró tulajdonságának köszönhetően nap mint nap rengeteg tölgy bútor készül, ezek a darabok pedig jól kihangsúlyozzák a nyers fa természetes szépségét. Ennek hála az idők folyamán a tölgyfa bútorok megőrizték a népszerűségüket, és a trendek váltakozása nem igazán befolyásolta töretlen hírnevüket. Ezen okoknál fogva elmondató, hogy a tölgy bútorok sosem mentek ki a divatból - és valószínűleg nem is fognak.

Tudjon meg többet

Újítsd meg az otthonod függönyökkel

6 egyszerű ötlet kis lakások berendezéséhez

Nordic Mood: nagy hatású kisbútorok

Reflektorfényben: a TRAPPEDAL kollekció