Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Kerti kávézó garnitúra székkel, asztallal és kanapéval egy nagy erkélyen.

Reflektorfényben az UGILT sorozat

Stílus, vintage hangulat és klasszikus elegancia - ez jellemzi a legújabb UGILT kerti bútorkollekciót. Az új kollekció egy kávézó kanapéból, székből, egy dupla napozóágyból, kisasztalból, zsúrkocsiból, padból és egy virágládából áll. Mindegyik bútor porfestett, galvanizált acél vázzal rendelkezik, amelyet gyönyörű mélybarna akácfa elemek egészítenek ki. A napozóágy, kávézó szék és kisasztal mind luxusminőségű vastag párnázattal rendelkezik, amely tartós struktúr-szövet huzattal van borítva.

Nézzük meg közelebbről a UGILT kollekció darabjait és a vásárlói véleményeket* (nem minden termék van olyan régóta a kínálatunkban, hogy véleményeket kapjon).

3 személyes kerti kanapé 

Az UGILT kerti kanapéja egy 3 személyes bútor, a chaise longue oldalon pedig - ami egy hosszabb, elnyújtott fekvőrész - igazán kényelembe helyezheted magad. Az UGILT kanapéja viszonylag nehéz, így ahová elhelyezed, ott is marad, viszont megjelenése hihetetlenül könnyed. A kanapé értékelése átlagosan 4 csillag az 5-ből, és egy román vásárlónk az alábbi 5 csillagos értékelést hagyta:

"Nagyon szép kerti bútor. Egyszerű összeszerelni, jól van elkészítve. Kényelmes és nem foglal sok helyet. Bátran ajánlom."

UGILT kerti kávézó szék

Kerti kávézó szék egy napos teraszon

Ez a magas minőségű kávézó szék egy másik tökéletes példája az UGILT kollekció robosztus, de mégis könnyed megjelenésére. A szék oldalán és háttámláján megjelenő jellegzetes fém és fa "rácsozás" hozzájárul a bútor légies külsejéhez, így az bármilyen teraszra vagy erkélyre ideális. A vastag ülőpárnák puhítják a szék szögletes formáit, és szinte hívogatnak, hogy ülj le, dőlj hátra, és kortyolgass el egy hideg italt.

UGILT kisasztal

Egészítsd ki a teraszod vagy erkélyed kávézó és társalgó részét az UGILT kisasztalával - tökéletes egy hideg italra a családdal vagy barátokkal egy késő délutánon. A kisasztal értékelése átlagosan 4,4 csillag az 5-ből, és itt a JYSK-nél egyetértünk egy cseh vásárlónkkal, aki az alábbi 5 csillagos értékelésében így vélekedett az asztalról:

"Egy igazi skandináv dizájn különlegesség a kertben való kávézáshoz..."

UGILT virágláda

Az UGILT virágosláda rácsozása ideális a növényeid számára, kúszónövényeid pedig bátran és könnyedén kapaszkodhatnak felfelé. Stílusos a fal mellé helyezve a teraszod egy naposabb sarkában, de akár térelválasztóként is a kertedben.

UGILT zsúrkocsi

Az UGILT zsúrkocsi egy praktikus és stílusos kiegészítő a teraszod vagy erkélyed számára. Használhatod a kültéri konyhai eszközeid tárolásra vagy kisméretű bárkocsiként is. Egy dán vásárlónk az alábbi véleményt hagyta a termékről, az 5 csillagos értékelésével együtt:

"Szép asztal. Remek anyagokból van és könnyű összeszerelni." 

UGILT pad

Az UGILT padja elengedhetetlen kellék egy kisebb teraszon vagy erkélyen, ahol jól jöhet a bútor többfunkciós adottsága. Egy görög vásárlónk is többféle bútorként használja, és 5 csillaggal vélekedett a termékről:

"Kiváló ár-érték arány. Rendkívül hasznos, ideális méretű padként és dohányzóasztalként is"

UGILT napozóágy

A napozóágy az UGILT kollekció legfrissebb darabja. Célja, hogy elcsábítson egy kis pihenésre, egyedül vagy épp egy különleges valakivel, egy könyvvel vagy újsággal a kezedben. Reméljük, hogy méltó lesz az UGILT kollekció többi tagjához.


Olvasd el tippjeinket, hogyan hozz létre tetőtér érzetet az UGILT és más JYSK termékek segítségével.

 

*Az értékelések a következő országokból érkeztek: Dánia, Svédország, Norvégia, Finnország, Lengyelország, Csehország, Magyarország, Szlovákia, Hollandia, Szlovénia, Egyesült Királyság, Horvátország, Bosznia és Hercegovina, Szerbia, Ukrajna, Románia, Bulgária, Görögország, Belgium, Írország, Ausztria, Olaszország, Spanyolország, Franciaország, Portugália, Németország és Svájc 2023 februárjában.

Tudjon meg többet

Útmutató: Az ideális napernyő kiválasztása

Útmutató: Az ideális napernyő kiválasztása

Az ideális kerti ülőgarnitúra kiválasztása

Az ideális kerti ülőgarnitúra kiválasztása

Trambulinok: 7 fontos szempont vásárlás előtt

Trambulinok: 7 fontos szempont vásárlás előtt

Útmutató: A megfelelő kerti tároló láda kiválasztása

Útmutató: A megfelelő kerti tároló láda kiválasztása