Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres

Szuper Hét | Akár 60% kedvezmény

ELBAIT Karácsonyi dekoráció ablak előtt

Kedves karácsonyi jelenetek és bohókás karácsonyfadíszek

A karácsony a meghittség és melegség ideje, amikor végre együtt lehetünk a családdal, összebújva egy puha pléd alatt egy bögre finom forralt borral. Sokféleképpen fel lehet díszíteni az otthonodat egy hagyományos hangulatú ünnepre karácsonyfadíszekkel és izzósorokkal - de néha nem árt egy kis lazaságot, játékosságot és humort csempészni az ünnepekbe.

A karácsony lehet vidám és játékos is: újítsd meg az ünnepet néhány apró dekorációs elemmel a JYSK-től. Akassz néhány vicces kis meglepetést a karácsonyfára: a vendégeidnek rendkívül szórakoztató lesz felfedezni őket. Hadd bújjon meg néhány kedves, mosolyogtató apróság a megszokott üveg- és szalmadíszek között, mint például a retro autót ábrázoló OLIVIN karácsonyfadísz.

Legfrissebb Nordic Mood kollekciónkból is meríthetsz inspirációt a karácsonyi dekorációhoz.

Sok kislány szobájában szivárványos a lámpa, a díszpárnák vagy az ágyneműhuzat. De miért állnál meg itt? A lányod imádni fogja a kis szivárványt és a MYSING papagájos karácsonyfadíszt a fán.


Kedves karácsonyi jelenetek

Velünk a lakás többi részén is feldobhatod egy kicsit a dekorációt. A mi tetszésünket az ELBAIT kollekció fa körül táncoló manói nyerték meg különösen - ez a bájos kis jelenet a gyerekek számára is emlékezetes lesz.


A MUSIKK dekoráció tündérmesébe illő téli tájában gyerekek korcsolyáznak egy kis tavon egy cukorkabolt előtt. A kedves, meleg fények legjobban a gyermeked éjjeliszekrényén fognak érvényesülni. Szép álmokat!

 

Te milyen friss, nem hagyományos ötletekkel szoktad feldobni otthon a karácsonyi dekorációt? Meséld el nekünk egy hozzászólásban!

 

Tudjon meg többet

A beszerző kedvenc függönyei

Az év színe

A legjobb Valentin-napi ötleteink otthonra

Várd a tavaszt nyugalmat árasztó kékeszöld árnyalatokkal

Keresse meg az Önhöz legközelebb eső JYSK áruházat

Kérjen tanácsot és segítséget a JYSK munkatársaitól, és fedezze fel áruházaink széles választékát.