Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
ELBAIT Karácsonyi dekoráció ablak előtt

Kedves karácsonyi jelenetek és bohókás karácsonyfadíszek

A karácsony a meghittség és melegség ideje, amikor végre együtt lehetünk a családdal, összebújva egy puha pléd alatt egy bögre finom forralt borral. Sokféleképpen fel lehet díszíteni az otthonodat egy hagyományos hangulatú ünnepre karácsonyfadíszekkel és izzósorokkal - de néha nem árt egy kis lazaságot, játékosságot és humort csempészni az ünnepekbe.

A karácsony lehet vidám és játékos is: újítsd meg az ünnepet néhány apró dekorációs elemmel a JYSK-től. Akassz néhány vicces kis meglepetést a karácsonyfára: a vendégeidnek rendkívül szórakoztató lesz felfedezni őket. Hadd bújjon meg néhány kedves, mosolyogtató apróság a megszokott üveg- és szalmadíszek között, mint például a retro autót ábrázoló OLIVIN karácsonyfadísz.

Legfrissebb Nordic Mood kollekciónkból is meríthetsz inspirációt a karácsonyi dekorációhoz.

Sok kislány szobájában szivárványos a lámpa, a díszpárnák vagy az ágyneműhuzat. De miért állnál meg itt? A lányod imádni fogja a kis szivárványt és a MYSING papagájos karácsonyfadíszt a fán.


Kedves karácsonyi jelenetek

Velünk a lakás többi részén is feldobhatod egy kicsit a dekorációt. A mi tetszésünket az ELBAIT kollekció fa körül táncoló manói nyerték meg különösen - ez a bájos kis jelenet a gyerekek számára is emlékezetes lesz.


A MUSIKK dekoráció tündérmesébe illő téli tájában gyerekek korcsolyáznak egy kis tavon egy cukorkabolt előtt. A kedves, meleg fények legjobban a gyermeked éjjeliszekrényén fognak érvényesülni. Szép álmokat!

 

Te milyen friss, nem hagyományos ötletekkel szoktad feldobni otthon a karácsonyi dekorációt? Meséld el nekünk egy hozzászólásban!

 

Tudjon meg többet

10 módszer amivel világosabbá tehetsz egy sötét szobát

Karácsonyi ajándék ötletek mindenkinek

Útmutató beltéri és kültéri karácsonyi fények kiválasztásához

Újítsd meg az otthonod függönyökkel