Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
A skandináv karácsonyi dekorációk, mint például a plédek és párnák rendkívül népszerűek

Karácsonyi időszak és hygge hangulat

Beköszöntöttek a hűvösebb napok és közeledik az ünnepi időszak! Sokak számára világszerte - és természetesen a JYSK-nél is - a karácsony már egybeforrt a "hygge" kifejezésével. Hogy idén is időben üdvözöljük az ünnepi szezon elérkeztét, bemutatjuk nektek az új Nordic Mood kollekciót, amely a skandináv karácsonyi dekorációknak köszönhetően tökéletes alap az ünnepélyes hangulat megteremtéséhez.

Az új kollekció a hagyományos skandináv karácsony időtlen elemeit jeleníti meg, mint például a szíveket, fenyőfákat és csillagokat - illetve természetesen a bájos skandináv manókat a jellegzetes piros sapkájukkal. A klasszikus zöld és piros színek erőteljes, mégis kifinomult árnyalatai tökéletes összhangban állnak a meleg fehér és földszínekkel, így az általuk alkotott összkép a hagyományos karácsonyt az örömteli nosztalgia ünneplésével ötvözi. Az új Nordic Mood kollekció szeptember végétől lesz elérhető, így bőven lesz időd arra, hogy felkészülj az év legszebb ünnepi időszaka által nyújtott örömökre.

Ünnepi hangulatú karácsonyi bögrék piros és zöld színben, ünnepi motívumokkal és szív alakú karácsonyi dekorációkkal

A GULLTOP karácsonyi bögre gondoskodik róla, hogy ünnepi hangulatot varázsoljon az otthonodban. Ezek a klasszikus zománcozott bögrékre emlékeztető, bájos kerámiabögrék élénk piros és mélyzöld színben is elérhetőek, elbűvölő karácsonyi motívumokkal díszítve. Akár forró kakaót, akár meleg kávét kortyolgatnál az ünnepi estéken és reggeleken, a GULLTOP bögre garantáltan örömtelivé teszi a családdal és barátokkal töltött közös pillanatokat.

A PYSSEL dekoratív karácsonyi szív piros és zöld árnyalatokban elérhető, és a hagyományos skandináv karácsonyi szívek egy újragondolt, modernebb változata. Vidám megjelenésével és lekerekített vonalaival a PYSSEL szemet gyönyörködtető karácsonyi díszítőelem, ami ünnepélyes hangulatot varázsol majd otthonod bármely zugába.

Karácsonyi manó piros sapkával és szürke szakállal és piros LED gyertyasor

A kerámiáktól és kekszes dobozoktól egészen egy puha, barátságos figuráig - a MUGGLESTEN karácsonyi manó már most egy ünnepi kedvenc. A pajkos karácsonyi manó elengedhetetlen eleme a már ikonikussá vált piros manósapkája, amely alól kilóg apró orra is. Szerinted egy óriási gyapjúpulóvert visel, vagy csak nagy, bozontos, szürke szakállt?

Amikor a hagyományos skandináv karácsonyról van szó, a HILDEGUN gyertyasor tökéletes példája a már meglévő hagyományok modern átgondolásának. Letisztult, geometrikus formái és LED-fényei ötvözik a dekorációt a funkcionalitással, melynek köszönhetően a téli időszakban is fényessé varázsolhatod az ablakpárkányodat.

Otthonos nappali hagyományos skandináv dekorációkkal díszítve
Műfenyő ág zöld vázában skandináv karácsonyi dekorációval
Ünnepi hangulatú karácsonyi díszpárnák karácsonyfás mintával

Az új, karácsonyi Nordic Mood kollekció darabjai biztosan ünnepi hangulatot varázsolnak majd az otthonodba, és karácsonyi örömöt sugároznak minden szobában.

Skandináv karácsonyi dekoráció műfenyő ágon egy vázában

Mint a karácsonyi Nordic Mood kollekció sok más eleme, a COVELLIN karácsonyi dekoráció is a hagyományos skandináv stílusú ünnepi díszek sorát erősíti. A fehér és arany színű angyalka és a fekete és arany nyolcágú csillag tökéletes példái annak, hogy a letisztult, egyszerű dizájn hogyan varázsolhatja mégis olyan meghitté és ünnepivé az otthonunkat. Helyezd a COVELLIN dekorációt a karácsonyfára, esetleg dekoratív fenyőágakra - vagy bárhová, ahol úgy gondolod, hogy még szükség van egy kis karácsonyi varázsra.

Csillag alakú márvány gyertyatartó, Karácsonyi LED gyertya csillagokkal és LED izzós karácsonyfa

A RUTILKVARTS egy csillag alakú gyertyatartó, amelynek a magassága és sárgaréz részletei kortárs jelleget kölcsönöznek neki, ettől függetlenül azonban tökéletes összhangban áll más, hagyományos karácsonyi dekorációkkal is. A RUTILKVARTS ideális párosítás az olyan karácsonyi gyertyákkal, mint például a NELLIK, egy LED-es karácsonyi gyertya, amelyet apró, aranyszínű csillagok díszítenek. A VILJE LED izzós karácsonyfa még meghittebbé teszi az ünnepi hangulatot, árasztva magából a karácsony örömteli érzését.

Tudjon meg többet

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

A beszerző kedvenc lakástextilei

A beszerző kedvenc lakástextilei

Nordic Mood: Teremts meghitt hangulatot az étkezőasztal körül

Nordic Mood: Teremts meghitt hangulatot az étkezőasztal körül