Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Kanapéágy tárolóhellyel stílusosan berendezett nappaliban

Kanapéágyak: a tökéletes alvó-, ülő- és tárolóhelyek

Egy kanapéágy beépített tárolóval tökéletes választás lehet egy kisebb otthonba, egy vendégszobába, vagy a gyerekek és kamaszok szobáiba. A három funkció miatt ez a bútortípus igazán változatos tud lenni. Olvass tovább, ha szeretnéd megismerni a JYSK három kanapéágyát beépített tárolóval: a MARIAGER-t a VILS-t és a NORSMINDE-t.

Egy győztes kombináció: kényelmes nappali pihenőhely és extra hálószoba

Egy kihúzós kanapéval gyorsan elegendő helyet alakíthatsz ki vendégeid számára a szobában. A beépített tárolóban az ágynemű készen és tisztán várakozhat két vendég között. A VILS egy praktikus háromszemélyes kanapé, ami könnyűszerrel kényelmes ággyá alakítható.


Egy többfunkciós bútor minden vendégszobát sokkal otthonosabbá tesz - így nem csak aludni lehet a helyiségben, hanem, ha a vendéged egy kis csendre és nyugalomra vágyik, itt nappal is kényelmesen eltölthet egy kis időt. Amikor éppen nincsen vendéged, a szobát használhatod extra játszószobának vagy egy csendes olvasósaroknak.

Kényelmes ülő- és alvóhely

Egy kanapéágy tárolóval tökéletes bútor lehet egy gyerekszobába vagy egy kamasz számára. A tinédzserek sokszor egyszerre több barátot is áthívnak magukhoz - ilyenkor egy kanapé jó szolgálatot tehet. A tizenéves gyermeked így könnyen nappalivá alakíthatja a szobáját, és jól szórakozhat a barátaival.


A MARIAGER kanapéágy egy praktikus, helytakarékos bútor - egyszerre kényelmes és stílusos.

Egy hely a hygge, a pihenés és a játék számára

A NORSMINDE egy modern skandináv megjelenésű kanapéágy, amely bármelyik szobának trendi, modern hangulatot kölcsönöz - tökéletes egy diákotthonba vagy egy kamasz szobájába. A kanapéágy tökéletes ottalvós bulikra és éjszakába nyúló filmnézésekre vagy játékmaratonokra.


A titkos tárolóhelyen tökéletesen elférnek a nagy kanapépárnák, amikor a kanapéágy éppen ki van nyitva.

Tudjon meg többet

Beszerzőnk kedvenc ágyneműi

Ágy útmutató

Milyen fekvőbetétet válassz? Teljes körű útmutató

Milyen matracot válassz? Teljes körű útmutató