Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Fürdőszobai kiegészítők, szappanadagolók, törülközők | DARK DECO trend

Ismerd meg az extravagáns DARK DECO trendet

Tudj meg többet a DARK DECO trendről és a hozzá tartozó vastag anyagokról és gyönyörű mintákról, amelyek együtt adják ezt az extravagáns stílust.

Mindenki szeretné tudni, hogy mi lesz a következő trend a lakberendezésben.

Dizájn csapatunk választása

A JYSK-nél szeretnénk, ha mindig naprakész lennél a legújabb trendeket illetően, és egyúttal bemutatni a hozzá illő termékeket választékunkban. Ezért a dizájnért és választékért felelős csapatunk választja ki a DARK DECO trendhez illő legjobb termékeket.

Extravagáns stílus sötét tónusokkal

A DARK DECO egy extravagáns stílus, ami szemben áll az északi minimalizmussal. Az anyagok vastagok, a sötét tónusok pedig erőteljes hangulatot teremtenek. A velúr és egyéb vastag anyagok, színezett üveg és réz kapcsolódik a stílusban.  


Vastag anyagok

A vastag anyagokat és sötét színeket használhatod a díszpárnák, törülközők, dobozok és lámpák kiválasztásánál. Csak ne felejts el pár világos kiegészítőt is bedobni közéjük, hogy hangsúlyosabb legyen a dekoráció, és ne legyen túl nyomasztó az enteriőr.  

Gyönyörű minták és nyomatok

Ahhoz, hogy a DARK DECO-ból a dekoráció rész is meglegyen, nyugodtan engedd szabadjára a fantáziád, és válogass a stílushoz illő textilek között. A mintában passzoló kerámia és üveg kiegészítőinkkel pedig tökéletesre hangolhatod az összképet.

Tudjon meg többet

Újítsd meg az otthonod függönyökkel

6 egyszerű ötlet kis lakások berendezéséhez

Nordic Mood: nagy hatású kisbútorok

Reflektorfényben: a TRAPPEDAL kollekció