Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Három az egyben kanapé és más ötletek kis erkélyekre

Három az egyben kanapé és más ötletek kis erkélyekre

Az apró erkélyek és teraszok berendezése gondos tervezést igényel. Könnyen kaphatsz olyan végeredményt, ami nem fér el a neki szánt helyen, vagy nem váltja be a hozzá fűzött reményeket.

A többfunkciós bútorok egy lehetséges megoldást jelenthetnek erre a kihívásra. Nem lenne jó, ha egyetlen bútordarab egyszerre lenne kerti kanapé, napozóágy és asztal? Ez most lehetséges: az ODDESUND heverő egyben napozóágy és kis kerti asztal is. 

Ha szeretnél nyugodtan kortyolgatni egy bögre kávét a napfényben, a karfát használhatod asztalkának és hátradőlhetsz a kényelmes hátpárnákon. Ha napozni támad kedved, az asztalt eltávolíthatod és az egyik párnát nekidöntheted a karfának a kényelem érdekében.

Small lounge sofa that can also serve as a garden sunbed on a balcony
Kisasztal UGILT SZ60xH90 keményfa
45000 Ft/db
69900 /db
Megtakarítás 35%
Csak az áruházban

 
Egy kicsi erkélyen vagy teraszon jól meg kell gondolni, milyen bútorokat és kiegészítőket választasz, de miért kéne lemondani róluk?

Two lounge chairs on a balcony and a plant ladder with planters, boxes and vases

 
A LUSERNBIE virágtartó létra segítségével kis helyen sok növényt és kiegészítőt tárolhatsz. így még pár GASSUM széknek is marad hely.

A VANDREFALK egy másik többfunkciós kerti bútordarab: Egyszerre virágtartó és lehajtható kerti asztal. 

Garden folding table and planter in one with garden chairs, battery lamp and other garden décor


Hívj át egy kedves barátot egy al fresco ebédre az asztal mellett - és élvezzétek a kaspókban a fűszernövények látványát, illatát és ízét. Ebéd után lehajthatod az asztallapot, ha valami másra szeretnétek használni a helyet. Két kerti szék és néhány csinos kerti kiegészítő teljessé teszi a hely báját.

Tudjon meg többet

A kert igazi dísze: a függőszék és függőágy

Körültekintő kerti világítási ötletek

Köszöntsd a nyarat trendi színekkel

Hogyan dekoráld a teraszod vagy erkélyed