Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Ajándékötletek a szeretteidnek

Adventi ajándékötletek a család minden tagjának

A december a várakozás hónapja a gyermekek számára. December minden napján kibontani egy kis ajándékot a végén megterhelő lehet már, nem beszélve arról, míg megvásárolod a 24 aprócska ajándékot. Miért ne könnyítenéd meg a dolgodat és ajándékoznál 4 nagyobb ajándékot advent minden vasárnapján? Ebben az esetben sokkal használhatóbb ajándékokat adhatnál. 

Összeállítottunk egy listát, amely segíthet neked kedvező áron adventi ajándékokat vásárolni a gyerekeid, párod, barátaid, vagy épp a szüleid számára.

Ajándékok gyermekeknek

Idősebb gyermekek jobban fogják értékelni a 4 nagyobb ajándékot, mint a 24 apró meglepetést az adventi kalendáriumban. Amivel leveheted őket a lábukról az az, ha olyan ajándékokat kapnak, amelyek hasznosak lehetnek számukra.


Ha nem hagyományosat szeretnél, lepd meg a gyerekeket valami őrült, vicces, aranyos ajándékkal.


Ajándék a párodnak

Az a különleges személy biztos megérdemel egy különleges meglepetést az év legmozgalmasabb hónapjában. Lepd meg őt kényeztető, relaxáló termékeinkkel: 


Vagy ajándékozz neki oolyat, amivel kitudod fejezni, hogy mennyire hálás vagy érte. A védőangyalod, a privát mester szakácsod, vagy a kis fényszikra, aki beragyogja az otthonodat. 

 

Ajándékok a barátod számára

A december a legjobb hónap arra, hogy megmutasd mennyire törődsz a barátaiddal. Bizonyosodj meg róla, hogy nem vársz el cserébe semmit.  


Ajándékok a szüleid számára

Általában a szülők azok, akik ajándékoznak, de miért ne fordítanánk ezt meg idén karácsonykor? A szüleid biztosan értékelnék a gondoskodást. Szép ajándékok lehetnek azok, amelyek megkönnyítik az életüket vagy biztonságosabbá teszik. Válassz egy témát és keress kapcsolódó ajándékokat, mint például egy váza művirágokkal vagy egy teamécses tartó LED teamécsessel. 

Jó szórakozást az adventi vasárnapokhoz!

 

Tudjon meg többet

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

A beszerző kedvenc lakástextilei

A beszerző kedvenc lakástextilei

Nordic Mood: Teremts meghitt hangulatot az étkezőasztal körül

Nordic Mood: Teremts meghitt hangulatot az étkezőasztal körül