Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres

Szuper Hét | Akár 60% kedvezmény!

Adventi ajándékötletek a család minden tagjának

Adventi ajándékötletek a család minden tagjának

A december a várakozás hónapja a gyermekek számára. December minden napján kibontani egy kis ajándékot a végén megterhelő lehet már, nem beszélve arról, míg megvásárolod a 24 aprócska ajándékot. Miért ne könnyítenéd meg a dolgodat és ajándékoznál 4 nagyobb ajándékot advent minden vasárnapján? Ebben az esetben sokkal használhatóbb ajándékokat adhatnál. 

Összeállítottunk egy listát, amely segíthet neked kedvező áron adventi ajándékokat vásárolni a gyerekeid, párod, barátaid, vagy épp a szüleid számára.

Ajándékok gyermekeknek

Idősebb gyermekek jobban fogják értékelni a 4 nagyobb ajándékot, mint a 24 apró meglepetést az adventi kalendáriumban. Amivel leveheted őket a lábukról az az, ha olyan ajándékokat kapnak, amelyek hasznosak lehetnek számukra.


Ha nem hagyományosat szeretnél, lepd meg a gyerekeket valami őrült, vicces, aranyos ajándékkal.


Ajándék a párodnak

Az a különleges személy biztos megérdemel egy különleges meglepetést az év legmozgalmasabb hónapjában. Lepd meg őt kényeztető, relaxáló termékeinkkel: 


Vagy ajándékozz neki oolyat, amivel kitudod fejezni, hogy mennyire hálás vagy érte. A védőangyalod, a privát mester szakácsod, vagy a kis fényszikra, aki beragyogja az otthonodat. 

 

Ajándékok a barátod számára

A december a legjobb hónap arra, hogy megmutasd mennyire törődsz a barátaiddal. Bizonyosodj meg róla, hogy nem vársz el cserébe semmit.  


Ajándékok a szüleid számára

Általában a szülők azok, akik ajándékoznak, de miért ne fordítanánk ezt meg idén karácsonykor? A szüleid biztosan értékelnék a gondoskodást. Szép ajándékok lehetnek azok, amelyek megkönnyítik az életüket vagy biztonságosabbá teszik. Válassz egy témát és keress kapcsolódó ajándékokat, mint például egy váza művirágokkal vagy egy teamécses tartó LED teamécsessel. 

Jó szórakozást az adventi vasárnapokhoz!

 

Tudjon meg többet

Karácsonyi ajándék ötletek a párod számára

6 kreatív karácsonyi csomagolási ötlet

Európai karácsonyi hagyományok

A beszerző kedvenc dekorációs elemei

Keresse meg az Önhöz legközelebb eső JYSK áruházat

Kérjen tanácsot és segítséget a JYSK munkatársaitól, és fedezze fel áruházaink széles választékát.