Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Lámpás, szolárlámpa, tűzrakó és kültéri kaspó teraszon

A 9 leginkább alulértékelt kerti kiegészítő

Talán úgy tűnhet, hogy máris készen állsz a nyárra, de néha a legapróbb részletek számítanak legjobban. Ebben a listában a 9 fontos rejtett gyöngyszemre hívjuk fel a figyelmet, amelyek csinosabbá teszik a teraszt, könnyebbé a szabad ég alatt töltött időt és megnyugtatnak téged.

Praktikus kerti kiegészítők a kültéri élethez

Abroszsúlyok

Ha szeles az idő a teraszon, érdemes gondoskodni róla, hogy az abrosz szélei nem landolnak az ételben. Rögzítsd őket abroszsúlyokkal, és kerüld el a rendetlenséget.

Kerti kaspó kocsi

A növények fenntartása időigényes lehet. Egyes növényeket mozgatni kell a fényviszonyoknak megfelelően; ezt könnyebben megteheted egy kerti kocsi segítségével.

Párnatároló

A kerti szék párna nélkül olyan, mint a torta hab nélkül - elég lapos élmény. De hol tartod a párnákat, amikor nem használod őket? Egy párnatárolóban, természetesen - ahol egy helyen vannak és könnyű mozgatni őket.

 

Csinos kerti kiegészítők a kültéri élethez

Burkolat

Foltos a terasz padlója, vagy csak nem új már? A padlóburkolattal könnyen rendben és kényelmesen tarthatod a teraszt.

Fali kaspó

Terasz vagy erkély növények nélkül? Nem hangzik jól. De ha nem áll rendelkezésedre sok tér, a falra rögzíthető virágtartó megmentheti a hangulatot és egyszerű hozzáférést biztosít a konyhakerthez egy al fresco vacsorához.

Szolárlámpák

A napelemes lámpák régebben hideg fényt adtak és nem is túl sokáig, de ez már a múlté! Nálunk különböző, meleg fényű, hosszan világító szolárlámpákat találhatsz. A fenntartásuk is rendkívül egyszerű: napsütésben feltöltik saját magukat, így kényelmesen hátradőlhetsz és élvezheted a fényüket, ha lemegy a nap.

 

Jó neked, jó a környezetednek

Tűzrakó

Nincs is pihentetőbb, mint nézni a táncoló lángokat és élvezni a tűz kellemes melegét. Élvezd a pillanatot és relaxálj nyugodtan.

Árnyékoló

A napfénytől való védelem fontos, de egy napernyő értékes helyet foglalhat a teraszon. Az árnyékoló nem foglal helyet - elég az egyik oldalát a falhoz, a másikat pedig egy fához vagy más biztos ponthoz rögzíteni.

Rovarhotel

Talán azt gondolod, hogy nincs szükséged több rovarra a kertben, de ez igazából nem igaz. A rovarpopuláció rohamosan csökken az utóbbi években, és mivel rengeteg növény beporzásáért ők felelősek, így jó ötlet kihelyezni a számukra egy csinos luxusszállodát.


 

 

Tudjon meg többet

Trambulinok: 7 fontos szempont vásárlás előtt

Trambulinok: 7 fontos szempont vásárlás előtt

Útmutató: Hogyan válaszd ki a tökéletes kerti asztalt

Útmutató: Hogyan válaszd ki a tökéletes kerti asztalt

Alakíts ki egy trambulin parkot a kertben

Alakíts ki egy trambulin parkot a kertben

Élvezd a nyarat egy otthoni tűzrakóval

Élvezd a nyarat egy otthoni tűzrakóval