Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Konzolasztal puffal, tükörrel és állólámpával körülvéve

5 lakberendezési tipp a téli időszakra

A Karácsony varázslatos időszak, de amikor véget ér, nem baj, hogy még egy évig nem tér vissza. A ház alapos kiszellőztetése, a fenyőtűktől való megszabadulás és a mikulás-piros nyugalmazása a következő 10 hónapra éppolyan átszellemült és varázslatos lehet, mint a kora decemberi csillogás.

Itt van 5 egyszerű lakberendezési és dekorációs tipp Karácsony utánra:

Artificial plants on a shelf in living room


1. A szobanövények életet lehelnek az otthonodba

Ha a karácsonyfa kikerült az ajtón (vagy, ha műfáról van szó, el lett téve a következő Karácsonyig), könnyen lehet, hogy hiányozni fog egy kis zöld a lakásból. A beltéri műnövények kiválóan felfrissíthetnek egy élettelen sarkot. Milyen lenne ez a fenti kép növények nélkül? Unalmas, igaz? A műnövények nem igényelnek gondozást az időnkénti portörlésen kívül, és mégis energikus, élő légkört teremtenek az otthonodban.

 

Tray with vase, scented candles and make up gear in bathroom


2. Egy kis extra neked és az otthonodnak

Egy zsúfolt, elfoglalt időszak (és esetleg a kelleténél egy kicsivel több sütemény) után érdemes lehet egy kicsit saját magadra koncentrálni. Térj vissza az egészséges, jó szokásaidhoz, és varázsold a fürdőszobádat egy csendes kis szentéllyé illatgyertyákkal, vázákkal, művirágokkal és a kedvenc nyugtató zenéddel.

Trolley table with vase, mirror and tealight holder


3. Újítsd meg a dekorációt színekkel

Szereted a Karácsony aranyló színeit? Ezeket egész évben megtarthatod az otthonodban, a "karácsonyi" motívumok nélkül. Az arany mint szín jól illik a fakókékhez, a piroshoz, a feketéhez és a fehérhez, fényűző, elegáns hatást kelt, és jól illik a fához és hasonló alapanyagokhoz, illetve a bársonyhoz.

 

Table set with table cloth, cloth napkins, plates, glasses, vase and candles


4. Teríts asztalt világos színekkel

A sötét téli hónapokban természetes, hogy az ember hiányolja a fényt. Teríts asztalt világos színű abrosszal, összeillő textilszalvétákkal, világosszürke tányérokkal, elegáns halványrózsaszín poharakkal, egy virágokkal teli vázával és persze gyertyákkal. Így minden vacsora igazi élmény lesz.

Table with vase and candles, magazine and glasses

 

5. Használd fel (újra) a nem túlságosan ünnepi dekorációt

Elfelejtetted elpakolni az izzósorokat és a hógömböket az ünnepek után?  Építsd be őket a téli dekorációba! A karácsonyi díszítés egyes elemei az ünnepi szezon végén is felhasználhatók. Januárban és februárban is varázslatos légkört teremtenek.

 

Neked milyen téli dekorációs tippjeid vannak? Mondd el nekünk egy hozzászólásban!

 

Tudjon meg többet

A beszerző kedvenc függönyei

Az év színe

A legjobb Valentin-napi ötleteink otthonra

Várd a tavaszt nyugalmat árasztó kékeszöld árnyalatokkal

Keresse meg az Önhöz legközelebb eső JYSK áruházat

Kérjen tanácsot és segítséget a JYSK munkatársaitól, és fedezze fel áruházaink széles választékát.