Kontinentális ágyak - egy minden igényt kielégítő megoldás

Egy kontinentális ágy a kényelem és stílus teljes élményét nyújtja. 3 rétegből áll: Felül egy matracvédő, középen egy rugós vagy habszivacs matrac, alul pedig egy fakeretes matrac vagy párnázott ágykeret gondoskodik a maximális komfortról. Így nincs szükség külön ágykeretre. A kontinentális ágyak lábai fából vagy acélból készülnek. A JYSK-nél minden stílusban és sok árkategóriában találhat kontinentális ágyakat, akár egyszemélyes vagy franciaágy változatban is. Akár rugós matracot, akár puha habszivacs matracot vagy nedvszívó képességű latex matracot szeretne, nálunk találhat megfelelőt. Több kontinentális ágyunk is rendelkezik praktikus beépített tárolórésszel. Ne felejtse el megtudni, milyen keménységű matrac a legjobb az Ön számára!

5 termékek
    5 termékek

     Dizájn és kényelem

    A jó éjszakai alvás elengedhetetlen ahhoz, hogy reggel frissen és kipihenten ébredjünk. Ha a tested nem kap megfelelő támogatást, nagyobb a kockázata a nyugtalan alvásnak – vagyis a jó alvás alapja a megfelelő ágy kiválasztása. A kontinentális ágy nem csak egy szép elem a hálószobában – ez egy tökéletes megoldás, ahol a dizájn és a kényelem egyaránt hangsúlyos.

    A kontinentális ágyak három rétegből állnak. Az alsó réteg egy rugós matracból áll, amelyre vagy rugósmatrac vagy habszivacs matrac kerül. Az optimális kényelem érdekében  felső rétegként egy fekvőbetétet helyeznek el.      

    Ha a JYSK kontinentális ágyát választja, akkor komplett ágymegoldást kap, mivel minden ágy tartalmaz lábakat.  Számos különböző színben kínálunk kontinentális ágyakat, mint például szürke, fekete, bézs és kék színekben is.