Ágyrácsok széles választéka

Az ágyrács az ágy legalsó része, ezen helyezkedik el a matrac. Széles ágyrács kínálatunkból biztosan megtalálja az elképzelésének megfelelőt. Ágyrácskínálatunkban szerepelnek többek között:

Keretes ágyrácsok
Állítható ágyrácsok

Ha gyakran olvas az ágyban, vagy szeret a hálóban tévézni, akkor ideális megoldásnak fogja tartani az állítható ágyrácsot, amellyel olvasáskor vagy tévénézéskor a nyakat kényelmesen megtámasztó magasságba emelhető az ágy fejrésze. Ha viszont a fárasztó nap végén szívesen feltámasztaná a lábát, a lábrész emelése is lehetséges.
A JYSK számos méretben kínál ágyrácsokat, így biztosan megtalálja az ágykeretébe illő modellt. Ha bizonytalan a választásban, szívesen látjuk a legközelebbi JYSK áruházban, ahol készséges, hozzáértő munkatársaink örömmel segítenek Önnek.

Klasszikus rácsos alap vagy távirányítós emelhető

A sima lécekből álló, keret nélküli ágyrács a legelterjedtebb választás, mert szinte bármilyen ágykeretbe passzol.

Ha gyakran olvas az ágyban, vagy ha van TV a hálószobájában, jó ötlet lehet olyan ágyrácsot választani, amely kényelmessé teszi az egyenes ülést. Egy állítható ágyráccsal megemelheti az ágy fejrészét, így nagyobb kényelemben, megfelelő alátámasztással élvezheti kedvenc könyvét vagy filmjét az ágyban fekve. Kicsit megemelheti a lábát is, ha pihenésre van szüksége egy hosszú nap után.

A JYSK-nél több különböző méretű ágyrácsot kínálunk, így kiválaszthatja az ágykeretéhez illő darabot:

  • 70x200 cm
  • 80x200 cm
  • 90x200 cm
  • 120x200 cm
  • 140x200 cm
  • 160x200 cm