Ágyrácsok széles választéka

Az ágyrács az ágy legalsó része, ezen nyugszik a matrac.

Nagyszámú ágyrácsmodellünk között biztosan megtalálja az elképzelésének megfelelőt. A JYSK ágyrácskínálatában szerepelnek többek között:

Keretes ágyrácsok

Állítható ágyrácsok

Ha gyakran olvas az ágyban, vagy szeret a hálóban tévézni, akkor ideális megoldásnak fogja tartani az állítható ágyrácsot, amellyel olvasáskor vagy tévénézéskor a nyakat kényelmesen megtámasztó magasságba emelhető az ágy fejrésze. Ha viszont a fárasztó nap végén szívesen feltámasztaná a lábát, a lábrész emelése is lehetséges.

A JYSK számos méretben kínál ágyrácsokat, így biztosan megtalálja az ágykeretébe illő megfelelő modellt.

Ha bizonytalan a választásban, szívesen látjuk a legközelebbi JYSK áruházban, ahol készséges, hozzáértő munkatársaink örömmel segítenek Önnek. 

9 termékek
  9 termékek

  Hálószoba - Ágyrácsok

  Klasszikus rácsos alap vagy okos irányítóval emelő

  A lécekből készült ágyalap a legelterjedtebb választás, mert különböző matracokhoz passzol. A rácsos alap segít meghosszabbítani az ágy tartósságát, és elnyeli az ágyra nehezedő súly nagy részét. A rácsos talpak fából készültek, burkolattal és anélkül is kaphatók. Magassági alapjaink vagy kézzel állíthatók, vagy távirányítóval elektromosak. 

  Ha gyakran olvas az ágyban, vagy ha van TV a hálószobájában, jó ötlet lehet olyan ágyrácsot választani, amely kényelmessé teszi az egyenes ülést. A megemelhető alappal felemelheti a fejét, így nagyobb kényelmet és támaszt érhet el a hát és a nyak számára. Kicsit megemelheti a lábát is, ha pihenésre van szüksége egy hosszú nap után.

  A JYSK-nél több különböző méretű ágyalapot kínálunk, így kiválaszthatja az ágykeretéhez illő alapot.

  80x200

  90x200

  120x200

  140x200

  160x200