Ablakfólia a kíváncsi tekintetek kizárására

Az ablakfólia egy praktikus és költséghatékony alternatívája a hagyományos tejüveg ablakoknak. Ha van az otthonában olyann üvegajtó vagy -ablak, amelyen nem szeretné, hogy belássanak, akkor öntapadós ablakfólia segítségével gyorsan és egyszerűen megoldhatja a problémát. A JYSK választékában található üvegfóliák szabványmérete 45x200 cm, amelyeknek a szélessége és hosszúsága szükség esetén könnyen egyedi méretűre szabható. Öntapadós ablakfóliáink a statikus elektromosságnak köszönhetően tapadnak az üvegfelülethez, így nem hagynak nyomot, és akár többször is újrapozícionálhatja és újrahasználhatja azokat. Kínálatunkban különböző megjelenésű, többek között deres és kőmintás ablakfóliák közül válogathat. Tekintse meg választékunkat áruházainkban vagy online, és vásároljon a JYSK.hu-n!

Ablakfólia felhelyezése gyorsan és egyszerűen

Az öntapadós ablakfóliák előnye, hogy mivel nem ragasztóval rögzítendőek az üvegfelülethez, nem hagynak nyomot, sőt könnyen újrapozícionálhatóak és többször is felhelyezhetőek. Az ablakfólia megfelelő felhelyezéséhez azonban némi odafigyelésre van szükség:

  1. Mérje le az üvegfelületet, amelyre a fóliát szeretné helyezni, majd vágja a fóliát a mértnél valamivel nagyobb méretűre.
  2. Tisztítsa le a port és szennyeződést az ablakfelületről. Győződjön meg róla, hogy a felület teljesen tiszta.
  3. Enyhén nedvesítse be a használni kívánt üvegfelületet vízzel.
  4. Távolítsa el az ablakfólia öntapadós oldalának védőfóliáját, majd simítsa óvatosan az ablakfóliát az üvegfelületre.
  5. Nedvesítse be enyhén a fóliát vízzel, hogy csökkentse a karcolás kockázatát.
  6. Egy erre alkalmas tompa eszköz segítségével középről haladva szorítsa ki a fólia alól a felesleges levegőt és vízet, ügyelve arra, hogy ne sértse meg a fóliát vagy az üveget.
  7. Egy erre alkalmas éles eszköz segítségével vágja le a felesleges fóliát egy egyenes él mentén, ügyelve arra, hogy ne sértse meg az üveget. 
  8. Óvatosan törölje át a felhelyezett fóliát egy arra alkalmas ronggyal. Új ablakfóliája kész is van!