Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Boldog fiatal pár az első otthonukban

Összeköltözés: egy új kezdet

Amikor összeköltözöl a pároddal, kihívást jelenthet a különböző tárgyak harmonikus elrendezése. A kettőtök ízlése és igényei az ideális otthonról valószínűleg nem egyeznek meg teljesen, így a kettőtök bútorai és dísztárgyai nem feltétlenül illenek majd egymáshoz. Itt van néhány hasznos tipp friss házasok és összeköltözők számára.

1. Vezessetek megtartandó/kidobandó listát

Mindketten készítsetek listát a megtartandó és kiszelektálandó tárgyaitokról és hasonlítsátok össze őket - így együtt dönthetitek el, mi legyen az új otthonotok stílusa és felszerelése. Légy kritikus a dolgaiddal szemben, de ne dobj ki semmit, amit nem akarsz kidobni, inkább tedd el őket későbbre egy dobozban. Ha mindketten kiválasztotok egy kevés bútort és egyéb tárgyat, ami a legkedvesebb a szíveteknek, az új otthon mindkettőtök ízlését tükrözni fogja és nem lesz túlzsúfolt. Tartsd tiszteletben a párod érzelmi kötődését a bútoraihoz és mütyüreihez: talán neked nem tetszik annyira, de ajándékba kapta a kedvenc nagynénjétől, vagy arra a csodálatos gyerekkori nyaralásra emlékezteti... a legkisebb tárgynak is nagy jelentősége lehet.

2. Kezdjetek újra együtt

Ha egyikőtök sem kötődik különösebben a bútoraihoz, elkezdhetitek egészen a kezdetektől berendezni az új otthont, vagy egyes általatok kiválasztott bútorokból vehettek újat közösen. A JYSK-nél könnyen találhattok jó minőségű, összeillő bútorsorozatokat elérhető áron - például a SEJS sorozatot, amelyhez pohárszékek, dohányzóasztalok, ruhafogasok, és sok más is tartozik.


SEJS series


A SEJS termékek világos tölgyfából és tölgy furnérral készülnek. Klasszikus skandináv külseje miatt szinte bármilyen stílusú belső dekorhoz illik.

Kellemes dolog olyasmit vásárolni a pároddal, amit mind a ketten szerettek. Nem muszáj az egész szobát összeillő bútorokkal berendezni - két-három darab, például egy asztal és egy tévéállvány már elég egy egységes és harmonikus hangulat megteremtéséhez az otthonodban. A tölgyből, tölgyfurnérből vagy esetenként közepes sűrűségű farostlemez KALBY sorozat stílusos és jól illik egy modern stílusú otthonba.



KALBY series

 

3. Használj színeket egy egységes hatásért

Két otthonból egyet teremteni egyszerűbb, ha van egy konzisztens színpalettád. Válassz ki néhány színt, ragaszkodj a palettádhoz és így hozd össze a két különböző stílust. 
 

4. Textilekkel a lakást otthonná varázsolhatod

A szőnyegek, plédek, díszpárnák és hasonlók nőies, kedves meghittséget hoznak az otthonodba. Egy egyszerű, egyenes vonalú szék ridegen férfiasnak tűnhet, de egy puha díszpárna vagy meleg pléd máris lágyít az összképen.



POMOSE armchair

Tudjon meg többet

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Új Nordic Mood kollekció: a tavasz frissessége otthonodban

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

Peach Fuzz: A 2024-es év színe

A beszerző kedvenc lakástextilei

A beszerző kedvenc lakástextilei

Nordic Mood: Teremts meghitt hangulatot az étkezőasztal körül

Nordic Mood: Teremts meghitt hangulatot az étkezőasztal körül