Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres

Kerti Hét | 20-50% kedvezmény számos kerti termékre

Fekete gamer szék LED világítással sok színben

Gamer szék LED fénnyel

Dátum:

Kategória: Otthon, Inspiráció

Címkék: gamer, gamer szék, LED

A LEGEND RANUM fekete gamer szék  minden gamer álma – állítható fényerejű LED világítással. A  RANUM különböző fényeffektusokkal van felszerelve – de emellett a minőségi kialakításra is nagy hangsúlyt fektettünk. 

Legyen világosság a RANUM gamer székkel

A RANUM széken a környezetedhez és a többi eszközödhöz tudod állítani a színeket. A gamer szék teljes színpalettával rendelkezik, amit a távirányítóval könnyen kezelhetsz.  

Fekete gamer szék  LED világítással három szögből


Állítsd be a széket, hogy megegyezzen a szobád hangulatával vagy hozz létre valami újat a minták széles választékából. A sebességet és a fényerősséget is be tudod állítani mindent effektusnál és színnél. A távirányítóval egyszerűen ki tudod kapcsolni a szék fényeit a nap végén.  

RANUM gamer irodai szék

Könnyen csatlakoztatható, okos tárolóhellyel 

A RANUM gamer széknek szüksége van töltésre. Könnyen csatlakoztatható a hozzá tartozó USB-A kábellel (hossza 1,3 méter) bármihez aminek van USB kimenete. Csatlakoztathatod a PC-hez, konzolhoz vagy hálózati adapterhez is. Jó ötlet lehet egy power bank használata is (nem tartozék) amit elhelyezhetsz a beépített tárolóba az ülés alján. A power banknak kialakított rész mérete: 18 cm mély x 10 cm hosszú x 3 cm magas. Ez a legtöbb power bank tárolására elég hely lesz.

RANUM gamer irodai szék okos tárolóhellyel

A távirányító számára is kialakítottunk egy ráméretezett tároló zsebet a szék jobb oldalán. 

Puha párnázott könyöktámasz a maximális kényelem érdekében

A fix könyöktámasz nem megfelelő ha hosszú játékkal töltött órákra szeretnéd biztosítani a kényelmedet. Ennek érdekében a RANUM gamer szék több irányban állítható karfával van felszerelve, ami előre, hátra, fel és le is mozgatható . A puha felső párnázott réteg pedig extra kényelmessé teszi.  

RANUM gamer szék LED fényekkel

A RANUM gamer szék elérhető online és áruházainkban.