Kosár

A kosara üres

Kosár

A kosara üres
Lámpafüzér a fán és fából készült lámpások gyertyákkal

Fény az éjszakában: kerti világítási ötletek

A kerti világítás meghosszabbíthatja a nyári estéket, így akkor is kint maradhatsz, amikor a nap már lenyugodott, de még mindig meleg van. Olvass tovább, és fedezz fel kültéri világítási ötleteket és tippeket. Mutatjuk, hogy mit érdemes figyelembe venni.

Mire használjuk a kerti világítást?

Kezdd azzal, hogy kiválasztod, hogy a kert mely területeit szeretnéd megvilágítani, és gondold át, hogy miért. Lehet, hogy kedvenc fádat szeretnéd fényfüzérrel beborítani, hogy még hangulatosabbá váljon. Vagy talán valami praktikusabbat keresel az ösvények megvilágítására.

 

Kerti világítás

Milyen típusú kerti világítást válassz?

A dekoratív fények meleg hangulatot kölcsönöznek, és tökéletesek mind az erkélyekre, mind a nagyobb teraszokra. Ha azt tervezed, hogy a nyári estéket egy kártyaparti, néhány finom falat és hideg ital szeretnéd élvezni, akkor a dekoratív hordozható lámpák, lámpások, fényfüzérek és szolárlámpák kombinációjában is gondolkozhatsz.

Öt fekete lámpás különböző méretekben és formákban

Kellemes sziporkázó fények kerti lámpásokkal

A kerti lámpások hangulatos atmoszférát teremthetünk a teraszon a késő nyári estéken.

Ha vannak a teraszodnak vagy erkélyednek olyan részei, amelyeket a legjobban szeretsz, kiemelheted ezeket dekoratív lámpákkal. Például tehetsz egy kis lámpást az asztalra díszítésként és elhelyezhetsz nagyméretű lámpásokat a sarkokba, hogy egy meghitt, nyugodt hangulatot teremts a teraszodon.  

A lámpásokat a fákra is fel lehet akasztani, hogy elbűvölő hatást keltsenek. Próbáld ki te is és alakíts ki egy szép fényes környezetet a nyári nyugodt estékhez.

Egyszerű és stílusos kültéri világítás szolárlámpákkal

A szolárlámpák egyszerre dekoratív és energiatakarékos kültéri lámpák. Használd őket, hogy meghitt hangulatot teremts az erkélyen és a teraszon, vagy hogy megvilágítsd a kert sötét részeit. Ha szolárlámpát vásárolsz, nem kell aggódnod a vezetékek miatt, mert a lámpák könnyen mozgathatók/áthelyezhetők.

Három fekete és fehér kör alakú szolárlámpa
Szolárlámpa SOL ÁTM15xMA44cm fehér
1750 Ft/db
2690 /db
Nagyszerű ajánlat
Megtakarítás 34%

A szolárlámpák érzékelői a lámpa tetején találhatóak amik a sötétre aktiválódnak és kapcsolják fel a fényeket. A lámpa a napközben az akkumulátorra feltöltött energiát használja fel. Ezért a lámpa világítási óráinak száma az időjárástól függően változhat.


A kisebb leszúrható lámpák szintén remek választásnak bizonyulnak a kert megvilágításához. Nagyszerűen használhatók a növények között is, hogy kiemelhesd kedvenc virágaidat. A JYSK-nél sokféle szolárlámpát kínálunk, melyek tökéletesek a teraszra vagy a kerti asztalra is. 

Könnyen mozgatható elemes lámpák

Az elemes lámpák azért nagyszerűek, mert könnyen mozgathatóak és magával viheted őket a kertbe. Nem kell aggódnod a gyertyák, a zsinórok és az áramellátás miatt. Talán van egy szép sarok a kert hátsó részében, ahová két nyugágyat elhelyezhetsz, és megvilágíthatod akár elemes lámpákkal.

Hozz létre varázslatos hangulatot fényfüzérekkel

A kerti világítás egyik praktikus felhasználása, hogy segít a kertben kisebb zónák kijelölésében, kiemelve a kulcsfontosságú területeket, például a lakó- vagy étkezőhelyeket. A fényfüzérek azonnal varázslatos hatást keltenek. Tekerd őket a lombkorona köré, fűzd fel őket a kerítésre. Játssz a színekkel a fényfüzérek segítségével.


 

Tudjon meg többet

Útmutató: Hogyan válaszd ki a tökéletes kerti asztalt

Útmutató: Hogyan válaszd ki a tökéletes kerti asztalt

Alakíts ki egy trambulin parkot a kertben

Alakíts ki egy trambulin parkot a kertben

Élvezd a nyarat egy otthoni tűzrakóval

Élvezd a nyarat egy otthoni tűzrakóval

Pihentető tér a medenceparton

Pihentető tér a medenceparton