Karácsonyi műfenyők és koszorúk: használja újra minden évben

A karácsony este főszereplője természetesen maga a karácsonyfa. Bár a fenyővásárláshoz több országban, például Dániában is külön hagyomány kötődik, a műfenyők számos előnnyel járnak. Először is, évről évre újra felhasználható, úgyhogy hosszútávon egy rendkívül költséghatékony megoldás. Ezenkívül pedig nem hullatja tele tűlevelekkel a nappalit, így nem kell állandóan a sepregetéssel tölteni az időt, emellett pedig allergiások számára is tökéletes választás. A JYSK széles választékban kínál különböző méretű és megjelenésű műfenyőket, akár talapzattal vagy cserépben is. Amennyiben idén nem szeretne fát állítani, dekorációs ágak és koszorúk közül is válogathat. Több fa és koszorú beépített LED izzókkal és intelligens időzítővel rendelkezik. Tekintse meg kínálatunkat áruházainkban vagy online, és vásároljon a JYSK.hu-n!

Műfenyője feldíszítéséhez tekintse meg karácsonyfadíszeink és fényfüzéreink kínálatát is.

A műfenyő előnyei

A műfenyők egyre népszerűbbek, ennek pedig számos oka van:

  • A műfenyő rendkívül költséghatékony, mivel minden évben újra felhasználható.
  • A műfenyő nem hullajtja a tűleveleit, így azokat nem kell állandóan felsepernie. Ez még nagyobb előny, ha gyermekekkel vagy kisállattal él egy háztartásban, akik gyakran futkároznak a fa körül.
  • A műfenyő remek választás az allergiások számára.
  • A műfenyő akár egész télen kitart, és megőrzi szépségét.
  • Az ünnepi időszak végéhez érkeztével nem kell gondoskodnia a fa elszállíttatásáról - egyszerűen visszapakolja azt a dobozába, és elteszi a következő karácsonyig.