A JYSK kiemelten támogatja a Magyar Kézilabda Szövetséget

24.05.2024

A mai napon a JYSK és a Magyar Kézilabda Szövetség bejelentette együttműködési megállapodását, amely alapján a vállalkozás a Magyar Kézilabda Szövetség egyik kiemelt támogatója lett.

Szimeiszter Sándor, a JYSK Country Managere és Novák András, a Magyar Kézilabda Szövetség főtitkára jelentették be a két szervezet együttműködési tervét, ami alapján a JYSK egyike lesz a Magyar Kézilabda sport kiemelt támogatóinak.

A JYSK és a Magyar Kézilabda Szövetség 2 évre szóló együttműködési megállapodását írt alá, amelynek értelmében a JYSK a férfi és női válogatott támogatása mellett az utánpótlás-válogatottak versenyfeltételeinek még ideálisabbá tételéről is gondoskodik.

 Szimeiszter Sándor, a JYSK Country Managere és Novák András, a Magyar Kézilabda Szövetség főtitkára

- A kézilabda nagyon sok ember számára fontos, és a JYSK kiáll az egészséges életmód mellett, aminek alapja a sport. Ennek nem csak profi szinten van jelentősége, de a naponta kézilabdázó gyermekek ezrei számára is fontos - mondja Szimeiszter Sándor, aki szerint a JYSK dinamikus fejlődése Magyarországon egyértelmű lehetőséget kínál a szponzorációra.

- 2005-ben nyílt meg az első JYSK áruház Magyarországon és azóta rengeteg ember életének részéve vált a JYSK a megvásárolt termékek által. A JYSK szeretne tovább növekedni Magyarországon, és hisszük, hogy ez az együttműködés a Magyar Kézilabda Szövetséggel segíteni fogja a JYSK márka további népszerűsítését vásárlóink körében. - hangsúlyozta a JYSK country managere.

Kiemelt támogatás

A Magyar Kézilabda Szövetség főtitkára, Novák András szintén elégedett az új együttműködéssel. – Ez a megállapodás sokat jelent a kézilabdának, főleg a válogatott csapatoknak, a sportág hátországának és a fiatalabb játékosoknak. Csak úgy, mint az új partnerünk, a magyar kézilabda is folyamatosan fejlődik, hiszen már több mint 66 ezer regisztrált játékossal rendelkezünk, öt évvel ezelőtt mindössze 25 ezer sportolónk volt. Hosszútávú együttműködésben gondolkozunk a JYSK-kel, amely minimum két évet jelent. 

2005-ben nyílt meg az első JYSK áruház Magyarországon, Budapesten. A vállalat jelenleg 75 üzletet működtet, és munkatársainak a száma meghaladja a 600 főt.